Sanosan – mai multă grijă pentru pielea bebelușului tău

Pielea bebelusului nu este pe deplin matură, iar mantaua acidă-protectoare se dezvoltă încetul cu încetul. SANOSAN folosește în formulele produselor sale doar ingrediente active special adaptate pielii bebelușului tău.

Proteina naturală din lapte este ingredientul principal SANOSAN și este deosebit de hrănitoare pentru piele, fiind utilizată și pentru a proteja pielea predispusă la alergii împotriva iritațiilor. În plus, substanțe prețioase, precum uleiul de măsline organic și completează formulele noastre, toate fiind biodegradabile.

SANOSAN pune înainte de orice siguranța mamei și a bebelușului, de aceea, toate produsele sunt dezvoltate în urma unei colaborări îndelungate cu clinica Charite din Berlin și sunt testate clinic.

Peste 90% dintre ingrediente sunt de origine naturală, această informație fiind mentionată acum pe fiecare produs SANOSAN de îngrijire și curățare, care a fost determinată în mod explicit pentru fiecare articol nou dezvoltat.

 

Ne mândrim cu faptul că fiecare formulă nou dezvoltată a primit calificativul maxim de 5 stele de la testele DERMATEST- cea mai prestigioasă instituție care analizează produsele pentru îngrijirea pielii și care certifică faptul că formulele exclud, în cea mai mare măsură posibilă,  reacțiile cutanate ulterioare.

Afirmația care certifică hidratare 24 h este acordată în urma unor teste care arată că produsele Sanosan Baby precum Care Cream sau Care Lotion măresc semnificativ hidratarea pielii după o singură aplicare și îi oferă un efect de hidratare de 24 de ore.

Afrirmația ‘fără lacrimi” este nouă pentru produsele SANOSAN pentru șamponul și șamponul de îmbăiere, și este dovedită, de asemenea, printr-un test. Folosim surfactanți foarte blânzi pentru a ajunge la acest rezultat și evităm orice ingrediente despre care se știe că au proprietăți de iritare.

În ceea ce priveste îngrijirea zonei scutecului, și aici SANOSAN vine cu o serie de modificări esențiale.

În noua cremă antiiritații, am păstrat conținutul de pantenol deja ridicat și dovedit de 3%, dar am crescut conținutul de oxid de zinc de la 3% la 10%, adică l-am triplat. Am evitat în mod deliberat parfumul. Am crescut semnificativ proporția de oxid de zinc din următorul motiv: Zincul (oxidul) are efect bacteriostatic (bacteriostatic) și antiinflamator. În special în zona scutecului, unde pielea este expusă la umiditate crescută, apare rapid efectul de piele înmuiată și inflamație, iar Zincul contracarează acest lucru. Oxidul de zinc folosit de SANOSAN este de calitate farmaceutică.

De asemenea, folosim pantenol cu o proporție relativ mare în rețeta noastră- stimulează formarea de noi celule, astfel că pielea se vindecă mai repede. Proporția de 3% s-a dovedit alegerea corectă. Combinația de pantenol și zinc este deosebit de utilă în zona scutecului, deoarece favorizează vindecarea rănilor și previne pătrunderea bacteriilor.

SANOSAN NU utilizează în formulele nou dezvoltate:parabenii, uleiurile parafinice, fenoxietahanolul, microplasticele, SLS și SLES!

Cu Sanosan atât micuțul, cât și mama sunt tratate cu maximum de grijă!

SANOSAN se găsește în farmacii, magazinele specializate pentru copii, drogherii, precum și supermarketurile MEGA IMAGE din întreaga țară. Gama se regăsește si online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.