Ritualul Back to Work în 5 pași pentru un ten impecabil

Vacanța de vară s-a încheiat și, așa cum cei mici au emoții pentru începutul noului an de școală, și pentru adulți revenirea la birou necesită pregătiri, chiar și din punct de vedere estetic. Suntem, poate, mai odihniți, după concediu, însă pielea a avut de suferit din cauza expunerii îndelungate la soare și a deshidratării din zilele caniculare. Este astfel nevoie să o îngrijim intens pentru a repara daunele ultravioletelor și pentru a arăta impecabil atunci când ne revedem cu colegii.

În acest mod, Top Line România a lansat programul Back to Work, care presupune o rutină de îngrijire cu produse profesionale, care oferă rezultatele necesare.

„Ne întoarcem uşor, uşor, la viaţa activă de dinainte de vacanţă şi vrem sa arătăm impecabil la locul de muncă. De-a lungul verii, ne-am expus la soare, la apa sărată a mării, am avut și de suferit din pricina oscilațiilor de temperatură, pentru că am trecut zilnic de la canicula din exterior la aerul condiționat rece din interior.

Se întâmplă des ca, la începutul toamnei, să constatăm că pielea este mai ridată, mai uscată, ori, din contră, cu exces de sebum. Este nevoie să să curățăm blând tenul și să echilibrăm filmul hidrolipidic și să tratăm liniile și ridurile cu produse eficiente pe bază de acid hialuronic și antioxidanți.

Programul Back to work pentru piele ne va ajuta să avem un ten strălucitor și fresh în câțiva pași simpli. Acest program concentrat poate fi urmat atât de femei cât și de bărbați, deoarece conține produsele importante pentru curățare, revitalizare și energizare a tenului. Obiectivul este acela de a restabili echilibrul filmului hidrolipidic și acționarea rapidă asupra primelor probleme, precum excesul de sebum și ridurile. Sunt la mare căutare produsele de tip hybrid, pentru că oferă rezultate imediat, durabile pe termen lung”, declară Diana Baicu, specialist în industria de frumusețe profesională.

Ce înseamnă ritualul Back to Work

„Programul de revitalizare a pielii, după expunerea la factorii agresanți din timpul verii, conține câțiva pași esențiali pe care cu toții ar trebui să îi urmăm. Produsele sunt special concepute pentru a fi ușor de folosit, cu rezultate rapide și cu efect pe termen lung.

Pasul 1. Curățăm pielea

Folosim un gel de demachiere, mai exact DERMIA CLEANSING GEL, care curăță porii în profunzime și oferă un plus de luminozitate tenului.

Pasul 2. Țintim ridurile

Tratăm ridurile și liniile de expresie cu un tratament intensiv, ACADEMIE COMBLEMENT RIDES EXPRESS. Sferele de acid hialuronic din compoziția sa umplu instant ridurile, tenul devine luminos și previne apariția prematură a altor riduri. Tenul rămâne neted, luminos și cu un aspect tânăr. Totodată, această formulă depune acid hialuronic în piele, iar ridurile specifice sunt corectate pe termen lung.

Pasul 3. Echilibrăm microbiomul pielii

Aplicăm pe toată fața un ser hidratant cu acid hyaluronic, DERMIA HYALURON COMPLEX PLUS, fiind deosebit de eficient pentru revitalizarea pe termen lung a tenului. Echlibrul microbiomului este restabilit prin hidratarea corectă, iar tenul capătă imediat un aspect mai fresh.

Pasul 4. Revitalizăm și matifiem pielea

Aplicăm o cremă matifiantă de zi, GUINOT MATIZONE. Aceasta matifiază pielea, hidratează și redă strălucirea, îndepărtând aspectul lucios pe toată durata zilei. Formula sa hidratează optim pielea și previne apariția filmului uleios, pe toată durata zilei.

Bărbații pot folosi acest produs, sau pot opta pentru LONGUE VIE HOMME, o cremă de zi revitalizantă pentru bărbați, care oferă un ten mai tânăr și fără riduri.

Pasul 5. Protejăm conturul ochilor și buzele

Nu uităm de îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor și buzele. Putem folosi ACADEMIE SOIN LISSANT CONTOUR DES YEUX ET DES LEVRES, o cremă tratament cu efect antirid are ajută la prevenirea și netezirea liniilor profunde și fine ale conturului ochilor și al buzelor. Conține extract antioxidant din cătină, cu dublu efect: atât corecție a semnelor inestetice, cât și întărire a mecanismelor imune ale pielii, grație conținutului antioxidant”, explică Diana Baicu, specialist în industria de frumusețe profesională.

Toate produsele incluse în ritualul Back To Work pot fi câștigate de cei care participă la Giveaway-ul organizat de Diana Baicu pe pagina de Instagram @dianabaicu. Specialistul oferă în fiecare marți posibilitatea de a câștiga produsele profesionale pe care le recomandată.

Produsele și tratamentele recomandate de Diana Baicu sunt disponibile în România în magazinul Top Line, pe www.topline.ro și în saloanele și clinicile partenere Top Line din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.