Review – Ma Flamme – Daligramme Collection by Dali Haute Parfumerie

Ma Flamme este un parfum senzual, care adauga un plus de feminitate si eleganta in viata oricarei femei. Face parte din categoria oriental floral, fiind o adevarata declaratie de iubire si spun asta avand in vedere povestea de dragoste care a stat la baza crearii lui.

Fiecare dintre noi are o istorie olfactiva, marcata de anumite esente care s-au impus, de-a lungul timpului, in topul preferintelor. Toamna lui 2020 o asociez cu cel mai recent parfum intrat in viata mea, respectiv Ma Flamme (Flacara) – Daligramme Collection by Dali Haute Parfumerie, pe care il gasiti in exclusivitate la Elysee, parfumeria de nisa de pe Calea Victoriei 39. Eu numesc acest magazin raiul aromelor selecte, iar daca ajungeti acolo, sigur o sa reveniti. Este pur si simplu terapie pentru simturi! Acolo veti gasi intreaga colectie Daligramme, formata din 5 parfumuri rare: Ma Muse, Ma Flamme, Ma Vie, Ma Reine, Ma Force.

Ma Flamme are in spate povestea de dragoste dintre Gala si Salvador Dali, colectia fiind inspirata de Daligrams, un alfabet secret al celor doi indragostiti creat de catre Salvador Dali si dedicat Galei, simbolizand iubirea lor. Ca si celelalte din colectie, Ma Flamme este perceput ca un mesaj secret din partea lui Dali catre Gala. Esenta poarta semnatura parfumierului Alexandra Carlin si a fost lansat in 2017. Am descoperit de ceva vreme, ca in parfumurile, care ma atrag, exista note de ambra, care, in diverse combinatii de ingrediente confera o simfonie de arome care imi incanta simtul olfactiv.

Ma Flamme nu este doar un parfum pe care ajungi sa il adori, ci care are si un design atractiv. Sticla este rectangulara, decorata cu litere Daligrame, precum o dantela fina, aurie, care acopera o esenta divina. Realizat din ingrediente pretioase, Ma Flamme este ca o imbratisare pasionala, un melanj catifelat de piele si note de ambra, ce constituie baza piramidei olfactive, care se aseaza frumos si se intensifica pe masura ce timpul trece. Parfumul se deschide cu note de bergamota, vapori aromatici de absint si salvie ruseasca, in timp ce inima formata din acorduri de trandafir rosu din Turcia si cistus se combina intr-o armonie perfect orchestrata cu baza, respectiv ambra si piele. Este un parfum senzual, dupa cum ii spune si numele, Ma Flamme (Flacara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.