Review – Experiența mea cu Momirov – cremă antirid lifting 24k cu aur și 10 % tens-up

 Știți deja că Momirov este un brand românesc de la Timișoara, care continua să mă surprindă plăcut cu produse noi de skincare, cum este crema antirid lifting 24k cu aur și 10 % tens-up am, lansată la sfârșitul lunii mai la Cosmo Beauty 2022, cel mai mare târg destinat produselor de frumusețe.

Atunci am avut ocazia să testez mai multe produse Momirov, pentru că în București deocamdată nu au magazin fizic. În schimb, în online au un serviciu impecabil. Mie de obicei îmi place să iau contact cu un produs înainte de a-l comanda, dar au fost și cazuri în care am comandat strict pe baza descrierii. Au fost situații când produsele mi s-au potrivit, alteori nu. De asta spun că e bine să testați un produs ca să vedeți textura și cum rămâne pielea în urma utilizării lui.

Revenind la crema cremă antirid lifting 24k cu aur și 10 % tens-up mi-a plăcut de când am testat-o la standul Momirov din cadrul târgului Cosmo Beauty 2022.

Este o cremă care arata ca o prăjitură și care se topește pur și simplu pe piele. Previne îmbătrânirea, conferă luminozitate  și are efect de lifting de 6 ore. Are în compoziție acid hyaluronic , fulgi de aur, vitamina E, ulei de struguri, ulei de jojoba, unt de shea și parfum noniritant.

Înainte de prima utilizare se integrează particulele de aur colloidal de la suprafață cu cremă folosind spatula din dotare. Se folosește o cantitate mică de cremă, care se încălzește înainte de folosire în palmă. Este o cremă grasă, potrivită pentru tenul uscat.

Îmi place strălucirea pe care o conferă tenului și efectul de lifting, vizibil după câteva minute de la aplicare.

La Cosmo Beauty 2022 am avut ocazia să o cunosc pe Tiana Momirov, fondatoarea brandului Momirov.

Este pasionată de skincare și din dorința ei de a folosi cosmetice de calitate a pus bazele acestui brand. Are în spate o echipă de specialiști care creează cele mai bune formule pentru piele. După câteva luni de testare și îmbunătățire a formulei inițiale, abia apoi produsele sunt lansate pe piață și ajung la noi, consumatorii.

După ce v-am povestit experiența mea cu crema antirid lifting 24k cu aur și 10 % tens-up vin și cu detalii interesante direct de la Tiana Momirov despre cel mai recent produs fabricat cu drag în România. “Noutatea este crema de lifting care conține 10 tens-up, un activ special pentru lifting cu efect instant, undeva la 10 minute de la aplicare. Efectul instant dureaza 6-7 ore. Pe lângă asta are și efect antirid, conform studiilor clinice ale ingredientului activ, în 6 zile de utilizare stimulează producția de colagen până la 25 %, ceea ce este un rezultat foarte bun, și noi am folosit concentrația maximă recomandată de producător. Pe lângă asta, are aurul de deasupra care o face spectaculoasă pe de o parte și pe de altă parte am vrut să îi implicăm pe clienți în procesul de a integra aurul în produs, aceasta este partea noastră preferată. Noi așa și cuntem cunoscuți, drept cei care sunt din Timișoara și care fac produse cosmetice cu aur.

Beneficiul aurului este că se dizolvă la contactul cu pielea și reflectă lumină și atunci dă senzația unui ten foarte luminos. Mă refer la senzația aceea de glow natural”, ne-a povestit Tiana Momirov.

Primul produs Momirov a fost serul facial cu aur coloidal și acid hialuronic, care a fost bine bine primit de public. Apoi brandul s-a dezvoltat treptat: “Strict după cerințele clientelor, adică am făcut un singur produs la inițiativa noastră și anume serul cu aur, apoi s-a cerut crema de față, apoi crema de ochi, apoi apa micelară și tot așa le-am dezvoltat pe rând.

Mai avem și un grup de testare din care fac parte și câteva cliente, în special cele care cer produse și atunci le trimit la test până când ajungem la formula satisfăcătoare.

De exemplu, pentru crema antirid lifting 24k cu aur și 10 % tens-up au fost alocate 5 luni pentru dezvoltare, rețete până când s-a ajuns la rețeta finală.

“Inițial ea nu trebuia să fie o cremă cu aur, a venit așa peste noapte ideea. Hai, totuși să îi punem și aur pentru că un pic de glow nu strică. Testez eu până când ajung la ceva ce pentru mine este satisfăcător, după care dau mai departe grupului de testare și de acolo vin cerințele: nu e ok testura, e prea lichidă, e prea apoasă, etc. Parfumul pe care îl conține crema este un parfum noniritant. În toate produsele noastre de față vom folosi strict parfum noniritant, este un parfum de sinteză, nu este un parfum bazat pe uleiuri esențiale, deci nu e un parfum natural. Am ales genul acesta de parfum ca să ne asigurăm că poate fi folosit de orice tip de ten, până și cel mai sensibil, care să nu provoace iritații.

Are și concentrație mică de acid hialuronic, dar efectul cel mai vizibil îl dă ingredientul activ tens-up.

Brandul Momirov s-a npscut în pandemie, când visul Tianei a prins contur. A fost nevoie de curaj pentru a porni de la zero o afacere, dar și de o echipă de profesioniști care să gândească produsele în funcție de formulările chimice și de doleanțele clienților. Practic, brandul se extinde ținând cont de nevoile pe care le au clientele. “Brandul a început în 2019, tocmai ca și un brand distribuitor ale produselor de afară, după care, în paralel, am zis că ne-am dori să facem și ceva local. Ne-am inspirat mult din produsele de afară, după care a venit pandemia, produsele din afară nu au mai avut cu ce să vin în țară, pentru că s-au blocat transporturile. Ok, dar dacă alții pot, trebuie să putem și noi. Și așa a început producția integrală în România. Există un laborator foarte performant în Timișoara, care produce în serie toate produsele, există o formulatoare, care are 40 de ani experiență în piață. Am ales cumva în echipă oameni care sunt extraordinari de buni în ce fac, chiar am luat top ce a fost pe piața românească. Dacă alții pot, putem și noi , dar trebuie să avem o echipă performantă”, ne-a mărturisit Tiana Momirov.

În prezent, produsele se găsesc online, iar fizic sunt disponibile în câteva farmacii din Arad și din Timișoara, precum și în câteva saloane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.