Reserved lanseaza colectia de primavara 2020

Primele tendințe în modă prezentate de RESERVED pentru primăvara anului 2020 dovedesc că mai puțin înseamnă mai mult. Stylingul se menține simplu, baza este formată numai din câteva elemente și accesorii esențiale, fără layering sau completări suplimentare.

În centrul atenției se află culorile, croielile care evidențiază silueta și calitatea materialelor, cu scopul de a evidenția caracterul colecției. Funcționalismul și confortul – bine înrădăcinate în tendințele de primăvară ale anului 2020 – sunt atributele fundamentale ale celei mai recente colecții RESERVED. Într-adevăr, hainele bune se simt precum o a doua piele. Aceasta este rețeta stilului promovat de brand în această primăvară.

Noul lookbook RESERVED conține numeroase imagini cu vedetele podiumurilor de modă internaționale: Adesuwa Aighewi, Saskia de Brauw, Sara Grace Wallerstedt sau Rockwell Hardwood. Un grup format din modele ce reprezintă generații, culturi, dar și tipuri de frumusețe diferite. Ele sintetizează ceea ce este cel mai important în modă – energia individualismului.

Colecția de primăvara RESERVED 2020 pentru femei este caracterizată de lejeritate – o bluză neagră cu mâneci bufante, transparentă, un pardesiu supradimensionat – albastru deschis. Feminitatea este subliniată de talia puternic marcată, de pantalonii cu talie înaltă și de tocuri. Acesta este clasicul nobil ce reinterpretează moda vintage. Este elegantă și expresivă – nu lipsește nici fusta deasupra genunchilor sau helanca cu guler înalt, deoarece senzualitatea se manifestă în detalii și în modul de a purta piesele vestimentare. Cizmele decupate care dezvăluie piciorul, un cardigan purtat pe trupul gol sau mânecile decupate ale pardesiului sunt cu adevărat fascinante. Modelele florale ale rochiilor din șifon și ale eșarfelor adaugă și ele o notă de romantism cu aspect contemporan.

Masculinitatea modernă devine vulnerabilă la schimbările din modă. O cămașă cu model, un pulover melanj sau denimul alb sunt câteva din motivele colecției de primăvara 2020 pentru bărbați RESERVED, care se concentrează pe tendințele de primăvară cu o notă distinctivă. Silueta slim în noul stil romantic, croiala lejeră, relaxată, a anilor ’90 sau jacheta matlasată argintie a noului mileniu sunt extremele care nu se exclud reciproc. Designerii RESERVED găsesc acolo un numitor comun – natura lipsită de compromisuri și nevoia de exprimare a stilului personal, care jonglează cu cele mai moderne motive și croieli.

O ținută office complet roșie sau un top din plasă pentru petreceri — termenul „exagerare” în moda masculină a fost de mult depășit. Acesta este motivul pentru care RESERVED se bazează pe accesorii puternice – un rucsac lăcuit sau o geantă argintie cu bretea lată vor scoate în evidență chiar și cel mai casual look.

Prima colecție de primăvară este disponibilă în magazine și online pe www.reserved.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.