Redescopera-ti stilul semnatura cu noile bijuterii Pandora Signature

În acest sezon, Pandora introduce o nouă serie de modele în colecția emblematică Pandora Signature. Lucrată cu rafinament, colecția Pandora Signature este definită de frumusețea sa liniară, cu un aspect arhitectural recunoscut, care evocă putere, feminitate modernă și simplitate.

Piesele noi sunt evoluția brățării fixe I-D, care a devenit semnul distinctiv al colecției. Cu logo-ul Pandora și detaliile sale unice, piesele noi ale brandului Pandora transmit multe când vine vorba de stilul personal.

„Brățara fixă I-D a colecției Pandora Signature este acum o brățară închisă, cu un contur mai fin, care prezintă zirconiu cubic”, menționează Directorii de Creație ai brandului Pandora, A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo. „Am tradus, totodată, designul brățării din colecția Pandora Signature într-un inel, creând o nouă bijuterie esențială pe care o poți purta oricum îți dorești”.

Disponibile în diverse metale, placate cu aur roz de 14k sau cu un finisaj din argint 925, noile creații din colecția Pandora Signature vor adăuga o nouă dimensiune stilului tău. Alege o singură piesă, sculpturală sau suprapune mai multe bijuterii din colecția Pandora Signature, în finisaje metalice mixte pentru a crea un aspect distinct, rafinat, care este unic al tău.

#PandoraSignature

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.