Primăvara aceasta se poartă cadourile-experiență! Ești gata pentru un ”Style Magic Twist” by Mariana Romanică?

Primăvara este momentul ideal pentru un refresh! Odată cu reașezarea energiei și regăsirea poftei de viață pe care natura ni le transmite, putem face și câțiva pași către cunoașterea de sine. De exemplu, acum este un moment prielnic pentru transformarea și îmbunătățirea garderobei, pentru descoperirea stilului potrivit, în funcție de forma corpului, de culoarea pielii, părului și ochilor, dar și de contextul în care este purtată o ținută.

Având în minte aceste criterii, ajutorul unui consultant de stil devine neprețuit pentru acest proces. Mariana Romanică, consultant de imagine și stil cu peste 10 ani experiență, oferă suportul necesar pentru găsirea unei identități stilistice, dar și sfaturi practice pentru crearea unei garderobe inteligente. Practic, te ajută să alcătuiești ținute zilnice prin tehnica mix & match, dintr-un număr redus de piese, care acoperă orice nevoi, astfel încât să primeze versatilitatea și echilibrul.

Noutățile sezonului în colecția Garderoba Capsulă® by Mariana Romanică

Piesele nou adăugate în această primăvară în Garderoba Capsulă® sunt variațiuni ale unor obiecte vestimentare îndrăgite și se potrivesc și cu restul pieselor din colecțiile anterioare, o promisiune făcută încă de la momentul lansării colecției, acum un an și în același timp o măsură sustenabilă care permite păstrarea coerenței stilistice, dar și eficientizarea bugetului. Au fost adăugate în colecție piese vestimentare noi, în modele și culori proaspete, perfecte de purtat și mixat la trecerea dintre sezoane.

Sunt disponibile în culori noi rochia petrecută, pantalonul evazat, pantalonul drept. Astfel, lărgim paleta cromatică pentru aceste piese, pe lângă clasicul negru și bleumarin, adăugăm burgundy, mov indigo, albastru petrol, kaki. Și rochia cu nod, dar și toate piesele din aceeași țesătură (cămașa tunică, bluza cu nod, rochia tunică, alături de noul model de top) sunt disponibile în culori noi: kaki, beige, periwinkle – culoarea anului. Astfel, per ansamblu, extindem selecția cromatică pentru piesele marca Garderoba Capsulă®  la 12 nuanţe: alb, taupe, beige, muștar, bleu, periwinkle, fucsia, roz, verde intens, albastru vibrant, kaki, vernil.

Propunerea sezonului este rochia petrecută, o piesă ultra-feminină și confortabilă în același timp, disponibilă acum într-o nuanță nouă de burgundy, pentru un plus de romantism. Poate fi purtată în multiple ocazii, atât într-un context ce impune eleganță, cât și zi de zi, în ținute casual, datorită versatilității modelului și senzației de confort pe care o oferă, mascând eficient micile imperfecțiuni pentru orice tipologie corporală. Printre noutațile pentru sezonul de primăvară se mai numără și rochia cu nod care a fost vedeta sezonului estival, într-o culoare nouă, caldă, beige și care a căpătat două upgrade-uri la nivel de croială: mâneca trei sferturi și un volan în partea de jos pentru un aer boem. Noutăți care marchează efervescența sezonului sunt și pantalonii evazați mov, confortabili, dar în același timp sexy, completați de cămașa tunică fucsia. Iar pentru tipologiile cromatice cărora li se potrivesc culorile de intensitate redusă și pentru zilele în care confortul este criteriul principal, bluza cu guler și terminație peplum, alături de vesta călduroasă și pantalonii drepți în nuanțe kaki reprezintă recomandarea sezonului.

Un cadou inedit: o experiență transformatoare în dar

Având în vedere că Dragobetele , 1 Martie și 8 Martie sunt prilejuri ideale pentru a oferi un cadou de neuitat persoanelor dragi, mai ales dacă sunt în căutarea propriei identiăți stilistice sau își doresc o actualizare a imaginii de sine, poți opta pentru un cadou-experiență! Consultantul de imagine și stil Mariana Romanică, creatoarea conceptului Garderoba Capsulă®, lansează un voucher-cadou în ediție limitată, ce cuprinde servicii de consultanță de stil în două etape: forma corpului și analiza cromatică a tenului, dar și o ținută din Garderoba Capsulă în acord cu revelațiile stilistice rezultate în urma analizei de stil. Practic, este cadoul perfect de oferit unei persoane dragi în următoarea perioadă pentru că este un mix inedit între experiența captivantă, utilă și transformatoare a consultanței stilistice, alături de punerea în practică a principiilor descoperite, prin alegerea unei ținute potrivite.

Pe lângă posibilitatea achiziționării la un preț promoțional a acestui voucher-cadou, mesajul implicit transmis persoanei iubite este acela că senzualitatea poate fi mai degrabă sugerată, decât afișată epatant, iar grija pentru cel drag este cea mai frumoasă declarație de dragoste.– a declarat Mariana Romanică.

Principiile Garderobei Capsulă®

 Cu experienţă în analiza și crearea a zeci de garderobe și mii de ținute pentru femei cu stiluri și tipologii diferite, consultantul de imagine Mariana Romanică a dezvoltat această linie vestimentară bazându-se atât pe croieli clasice, dar şi pe croiuri-vedetă ale modei contemporane. Conform know-how-ului specific consultanţei de imagine, accentul s-a pus pe culorile de bază pentru fiecare dintre tipologiile cromatice, adaptând nuanțele la sezoane. Așa că, pentru următoarele ocazii de sărbătoare, poți alege piese care sunt festive, dar și multifuncționale, și pot fi integrate ulterior și în alte ținute.

Pentru ca o garderobă capsulă să funcţioneze, este necesar să respecte trei reguli principale:

  1. Coordonare cromatică – culorile hainelor trebuie să fie coordonate atât între ele, dar şi cu paleta de culori potrivită femeii care le poartă, ținând cont de tonul pielii ei, de culoarea ochilor și de culoarea părului.
  2. Croieli complementare – croielile hainelor trebuie să fie potrivite tipologiei corporale, pentru a flata silueta celei care le poartă.
  3. Stil vestimentar conturat – este vitală decantarea unui stil vestimentar anume, reprezentativ pentru identitatea stilistică a femeii căreia îi este dedicat. Acesta trebuie să corespundă cu stilul de viață, activităţile, valorile, personalitatea şi nevoile purtătoarei. Astfel, dincolo de a urmări doar aspectul vizual plăcut, hainele trebuie să reprezinte persoana care le poartă, devenind o extensie a ADN-ului stilistic al fiecăreia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.