Povestea milionarului român Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa, care a creat un imperiu pentru oameni!

În spatele oricărui lucru măreț există o poveste ascunsă, o întâmplare care a stat la baza motorului de a fi și de a crea, dincolo de interesele cotidiene. Un punct zero de la care începi să construiești ceea ce pentru unii depășește granițele imaginației.

Astăzi vorbim despre Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa, care a devenit jucătorul cel mai rapid, cu cea mai mare creștere și extinderea pe piața stomatologică din Europa de est. Povestea lui începe într-un univers timid, care promitea nu mai mult decât un orizont limitat, însă acolo și-a făcut loc sclipirea de geniu și a adunat pas cu pas ani de experiență și și-a urmat vocea interioară pentru a construi un imperiu cu și pentru oameni.

Așa începe călătoria sa care avea să-l ducă pe cele mai înalte culmi ale succesului, pe care în prezent pășește și aduce oamenilor prin munca sa vindecare și întregii piețe inovare și servicii biocompatibile corpului.

Se spune că ai succes atunci când ai realizat tot ce ți-ai propus, însă succesul începe odată cu nașterea ideii, care crește pe măsură ce din suflet izvorăsc dăruire, sclipire și pasiune. Iar el a conștientizat încă din perioada formării sale că un mindset potrivit și munca asiduă vor materializa viziunea: Life Dental Spa. Aflat la conducerea lanțului de clinici stomatologice, el a dublat cifra de afaceri an de an, trei ani la rand, inclusiv în timpul celor doi ani de pandemie.

Copilăria timpurie a CEO-ului Ștefan Obreja, devenit în prezent milionar la doar 35 de ani. Ce l-a diferențiat încă din primii ani

Succesul este un proces prin care odată ce treci, descoperi dincolo de o lumea care se învârte în jurul strategiilor și a mecanismelor de câștig, o lume în care dacă tu ești bine îi poți ajuta și pe alții să fie.

Pocnitul din degete nu funcționează, iar pentru un om cu un IQ 136 era lesne de înțeles că odată ce i s-a dat un vis, are toate șansele să-l împlinească dacă muncește. Aici începe o viață cu multă adrenalină. Ștefan Obreja s-a născut pe 5 iulie 1986 și primii ani din viața i-a trăit modest.

Crescut la țară, într-un sătuc ce aduna pe străzile sale sute de suflete în căutarea unei alte direcții de viață și abandonat la vârsta de un an, crescut în lipsa brațelor iubitoare ale părinților, Ștefan Obreja și-a luat viața în mâini mai devreme decât o putea face orice alt copil. Nevoia și traiul plin de lipsuri nu l-au dezechilibrat, ci l-au împins să aibă visuri mărețe.

A trăit la limita subzistenței alături de bunica sa, singurul sprijin din anii copilăriei, ajutându-se reciproc. Greu de închipuit, dar adevărat, singura sursă de hrană a celor doi a fost multă vreme văcuța bălaie din curte. Nici următorii ani nu au fost mai simpli, creștea și lua ușor, ușor contact cu o societate care nu se ridica la nivelul aspirațiilor sale. În școală a trecut prin bulling și, desigur, nimeni nu-i dădea nicio șansă.

Lumea din jurul său nu era preocupată să se “trezească”, ci iubea să vadă tot ce nu avea el. Însă, în vâltoarea căutărilor lor, un singur lucru nu puteau vedea: miezul voinței ce zvâcnea în interiorul său și ideea ce creștea pe măsură ce Ștefan investea energie în ceea ce făcea.

 

Ștefan Obreja își ia viața în propriile mâini și termină studiile uneia dintre cele mai prestigioase Universități din Danemarca 

Anii au trecut și el s-a mutat singur în Brașov. După terminarea liceului, a urmat Școala Militară vreme de doi ani, iar în următorii patru a lucrat pentru Jandarmeria din Brașov.

Însă nu s-a oprit aici, în același timp Ștefan Obreja a urmat cursurile Facultății de Sociologie din cadrul Universității Transilvania, unde a pătruns tainele cercetării și ale sociologiei, domeniu esențial în ceea ce avea să facă.

După absolvirea Facultății de Sociologie a emigrat în Danemarca, mai exact în Copenhaga, acolo s-a înrolat voluntar într-un proiect umanitar, urmând să plece spre Africa.

Cea din urmă experiență l-a convins că acela este drumul pe care vrea să meargă. De aici, Ștefan Obreja a urcat într-un rollercoaster pentru visul său. A avut 50 de joburi în decurs de șapte ani, de la barman, receptionist, ospatar, bucatar și frontdesk la hotel, la manager de depozite, consultant de emigratie, consultant GDPR, organizator de scene pentru concerte și MC pentru conferințe și evenimente.

Între timp, în anul  2014, a decis să aplice la un program de master de top, în Security Risk Management, la Universitatea din Copenhaga și, deși au existat doar 25 de locuri disponibile la nivel internațional, Ștefan a fost unul dintre masteranzii acceptați în cadrul programului.

Doar  25 de persoane din lume au reușit sa fie acceptate să intre în acest program de masterat unic, bazat pe managementul riscurilor în business și Ștefan Obreja s-a numărat printre ei.

Experiența dobândită în Danemarca l-a ajutat pe Ștefan să obțină tot ce este mai bun, prin angajament, inovație și, în primul rand, prin curaj, elemente care şi-au pus amprenta asupra carierei sale şi care l-au transformat într-un etalon al succesului.

Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa: “Vă așteptăm în clinică pentru a experimenta viitorul stomatologiei”

Succesul clinicilor Life Dental Spa a depins în mare măsură de vizunea, ambiția și abilitățile sale de lider. Actualul CEO al Life Dental Spa si-a pus o amprentă uriașă asupra companiei, gestionand operațiunile fundamentale, conducând întreaga echipă spre succes, investind inteligent resursele disponibile și interacționând într-un mod excepțional cu piața și partenerii strategici.

A devenit jucătorul cel mai rapid, cu cea mai mare creștere și extinderea pe piața stomatologică din Europa de est.

Deschiderea unei afaceri de la zero este visul multor români, însă puțini reușesc. La doar 35 de ani, Stefan Obreja, CEO-ul Life Dental Spa, conduce spre succes un lanț de zece clinici stomatologice și continuă efervescent planul de extindere al companiei atat în toate orașele mari din România, cât și la nivel internațional: “Sofia, Munchen sau Dubai sunt doar cateva dintre țintele pe termen scurt ale Life Dental Spa. Extinderea este fulminantă și abordează atât domeniul serviciilor dentare, cât și a unor noi linii de business îndreptate către laboratoare de tehnică dentară”, spune Ștefan Obreja.

Dupa nici trei ani la conducerea lanțului de clinici stomatologice Life Dental Spa, Stefan Obreja a reușit sa dubleze permanent cifra de afaceri inclusiv în timpul pandemiei. Rezultatele continuă să-l susțină: a transformat Life Dental Spa într-un brand respectat, puternic și dinamic. Misiunea companiei sale este sa ofere pacienților servicii stomatologice minim-invazive, ultra-tehnologizate, fără durere și cu materiale biocompatibile cu corpul uman.

Ștefan Obreja se distinge printr-un stil de management agil, bazat pe rezultate, care transmite pieței faptul că există lucruri mai importante decât banii: “Pacientul este întotdeauna în centrul atenției. Atentia pentru pacientul conduce. In toate clinicile Life Dental Spa abordarea convențională a stomatologiei s-a transformat într-una holistică ce presupune, pe lângă tratamentul cu ultratehnologia laserului dentar și a stomatologiei digitale, o interacțiune între acestea și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale ale pacienților. Ambasadorul acestei noi abordări și filosofii medicale este fondatorul clinicilor Life Dental Spa, doctor Cristina Obreja”, povestește Ștefan Obreja.

Stefan Obreja este un manager care pune un accent puternic pe resursa umană. Astfel, Life Dental Spa este rezultatul unei investiții solide în specializarea dentară și în participarea la cele mai avansate și moderne cursuri de formare profesională și instruire. “Oamenii de lângă tine, faptele tale, felul în care te comporţi, acestea sunt toate elementele care creează legături şi relaţii, care vor trece mereu proba timpului” a declarat Ștefan. Spiritul său competitiv caracterizează întreaga companie, iar profesionalismul, munca în echipă, promptitudine, deschiderea spre nou și viziunea de business sunt elemente care deja fac parte din cultura întregii organizații.

De la Revista Patronatului Român, Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa, va primi premiul pentru “Cea mai frumoasă poveste de business”, de asemenea, în palmares adună  – pe lângă distincțiile deja menționate – în cadrul Galei iSucces primește premiul pentru “Cel mai activ jucător de pe piață stomatologica din România”.

Motivaţia CEO-ului a fost generată de abilitatea acestuia de a conecta pasiunea sa cu munca, fapt prin care Life Dental Spa a putut genera deja un impact puternic la scară națională largă, prin conceptul şi serviciile lansate. „Ceea ce mă defineşte este curiozitatea şi deschiderea pe care o am faţă de ideile noi de viitor. Prin aceste elemente îmi pun amprenta asupra pieței si părinților noștri”, a mai spus CEO-ul Life Dental Spa.

“Este foarte important să mergi la control dentar în mod regulat și să nu te supui unor riscuri inutile!”, precizeaza Stefan Obreja. El reamintește importanța efectuării controalelor dentare regulate la minim șase luni prevenind astfel atat majoritatea bolilor orale cât și agravarea unor probleme deja existente, identificându-le și tratându-le din timp.

“Va așteptăm la noi în clinicile din București, Arad, Brașov, Cluj, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu pentru a experimenta viitorul stomatologiei, de ultima generație, fara durere!”, a incheiat Stefan Obreja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.