Noutăți de la Sanosan Kids – arome delicioase și ,,hăinuțe” arătoase

Știați că pielea unui copil este cu circa 30% mai subțire decât pielea unui adult și abia în jurul vârstei de 13 ani ajunge să aibă funcția de barieră protectoare complet dezvoltată?

De aceea, există produse special concepute să protejeze pe cât posibil pielea încă imatură a celor mici.

Cu o experiență de peste patru decenii în producția de formule sigure pentru bebeluși și copii, Sanosan este mereu în proces de inovație și îmbunătățire, astfel că de curând, a relansat gama Kids.

Produsele își mențin binecunoscutele ingrediente de bază, atât de benefice pentru pielea sensibilă a micuților – extract de ulei de măsline bio și proteine din lapte – și bineînțeles, le evită pe cele atât de des criticate și pe care mamele au început să le ocolească tot mai atent. Așadar, gama NU conține microplastice, SLS/SLES, parabeni, siliconi sau ulei de parafină.

În plus, ambalajele au ,,hăinuțe” noi, care să se asorteze noilor arome delicioase fructate de banană și zmeură:

  • Gelul de curățare 2-în-1 pentru păr și corp va putea fi găsit în cele două arome, dar și într-un dozaj mai mare, de 400 ml
  • Pieptănatul părului lung și încâlcit va fi o problemă uitată cu spray-ul pentru pieptănare cu aromă de zmeură.
  • Hidratarea va fi o plăcere pntru micuți, datorită noii loțiuni de îngrijire cu aromă de banană.

Puteți achiziționa SANOSAN în farmaciile, magazinele specializate pentru copii, precum și supermarketurile sau hypermarketurile din întreaga țară. Ele pot fi gasite și online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.