Noua gamă BABOR SPA a fost lansată la Centrele Silhouette. Patru ritualuri pentru trup, minte și suflet.

Noua gamă BABOR SPA a fost lansată în România la Centrele Silhouette din București. Linia de produse profesionale ale apreciatului brand BABOR include patru  produse menite să creeze o experiență SPA ce se extinde mult dincolo de momentul tratamentului din centrele specializate, produsele BABOR SPA putând fi utilizate și acasă.

Prin intermendiul celor patru arome călătorești într-o lume feerică a wellness-ului, trăind o experieță holistică pentru trup, minte și suflet.

BABOR SPA îmbină formulele de ultimă generație cu parfumurile extraordinare pentru a crea o experiență SPA unică, senzuală.

BABOR folosește puterea originală a fructelor, a șampaniei și a pomilor fructiferi (Sorbus Torminalis), pentru a crea texturi moderne cu efecte convingătoare anti-îmbătrânire, pe baza celulelor stem.

BABOR a colaborat cu Institutul Fraunhofer pentru a dezvolta aceste extracte exclusiv pentru BABOR SPA.

Celulele stem – celule nediferențiate care pot efectua o mare varietate de funcții – se găsesc și în piele, în membrana bazală. Ele formează celule noi ale pielii și, prin urmare, sunt esențiale pentru regenerarea pielii. Dacă aceste celule stem sunt afectate de radicalii liberi, de exemplu, procesul de reînnoire a celulelor încetinește, provocând o îmbătrânire a pielii.

Extractele din celulele stem din Champagne Pear și Sorbus torminalis protejează celulele stem ale pielii și, prin urmare, prelungesc durata lor de viață. În acest mod, BABOR combină formulele anti-îmbătrânire cu momente parfumate de rasfat.

Cele patru linii SPA BABOR:

BABOR SPA SHAPING – acționează cu ajutorul celulelor stem din fructe de tip Sorbus Torminalis și al altor ingrediente care remodelează silueta.

BABOR SPA ENERGIZING –  cu celule stem  din pară de șampanie și un parfum energizant ce revitalizează simțurile corpului.

BABOR SPA RELAXING – parfumul calmant oferă o experiență relaxantă, de neuitat.

BALING BABOR SPA – cu parfum cald ce te reechilibrează

Produsele profesionale BABOR SPA se găsesc în saloanele partenere Top Line.

Pentru a experimenta noile ritualuri de spa, BABOR SPA , la Centrele Silhouette este necesară programarea sunând la 0727225157 (Silhouette Unirii) / 0727225158 (Silhouette Dorobanți)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.