Nou de la Syoss! Ingrijire ca la salon cu sampoane micelare in 3 variante

O rutină lipsită de siliconi, uleiuri minerale sau coloranți artificiali este standardul modern al îngrijirii părului. Noua gamă PURE de la SYOSS vine în ajutor, devenind aliatul de zi cu zi în lupta împotriva factorilor care dăunează sănătății părului.

Șampoanele micelare SYOSS PURE folosite împreună cu balsamul SYOSS PURE sunt ideale pentru rutina de îngrijire a părului. SYOSS PURE FRESH MICELLAR curăță cu blândețe părul și scalpul, aducând un aer de prospețime de la rădăcini până la vârfuri. SYOSS PURE VOLUME MICELLAR conferă volum părului, iar SYOSS PURE SMOOTH MICELLAR îl hidratează și netezește firele rebele.

Formula PURE pentru o curățare ușoară

Prin acest concept, SYOSS face o declarație despre frumusețea naturală în concordanță cu protejarea mediului înconjurător. PURE FRESHPURE VOLUME și PURE SMOOTH satisfac nevoile specifice ale fiecărui consumator pentru a oferi îngrijire acasă ca la salon. Noutatea acestor produse este faptul că au fost testate și certificate ECARF* și EU Ecolabel. În plus, 25% din plasticul folosit la realizarea sticlelor provine din materiale reciclabile.

Formulele utilizate în gama de produse SYOSS PURE nu conțin siliconi, uleiuri minerale sau coloranți artificiali, asigură îngrijirea părului la nivel profesional și îl hidratează la fiecare spălare. Șamponul micelar SYOSS PURE FRESH curăță delicat părul și scalpul, elimină sebumul și reziduurile din produsele de coafat, lăsând părul să se simtă pur și simplu extraordinar, întocmai ca la salon.

Cu șamponul micelar SYOSS PURE VOLUME părul devine mai frumos, mai strălucitor, cu un volum de invidiat. Iar cu șamponul micelar SYOSS PURE SMOOTH, fiecare utilizare este calea către un păr cât mai fin. Noua formulă hrănește și netezește firele rebele. Balsamul de păr SYOSS PURE vine în completarea șampoanelor și îmblânzește firele de păr fără să încarce părul.

Noua gamă SYOSS PURE este disponibilă la raft din luna februarie și conține:

• ȘAMPON SYOSS PURE FRESH MICELLAR 500ml – 20,50 lei

Ideal pentru utilizarea zilnică. Curăță delicat părul și scalpul, elimină sebumul și reziduurile din produsele de coafat.

• BALSAM SYOSS PURE FRESH LIGHTWEIGHT 500ml – 20,50 lei

Îmblânzește firele de păr rebele fără să încarce părul.

 

 

• ȘAMPON SYOSS PURE SMOOTH MICELLAR 500ml – 20,50 lei

Ideal pentru utilizarea zilnică. Îmblânzește firele de păr rebele fără să încarce părul și elimină sebumul și reziduurile din produsele de coafat.

• BALSAM SYOSS PURE SMOOTH LIGHTWEIGHT 500ml – 20,50 lei

Îmblânzește firele de păr rebele fără să încarce părul, făcându-l ușor de pieptănat.

• ȘAMPON SYOSS PURE PENTRU VOLUM MICELLAR 500ml – 20,50 lei

Ideal pentru utilizarea zilnică. Oferă volum părului și elimină sebumul și reziduurile din produsele de coafat.

• BALSAM SYOSS PURE LIGHTWEIGHT PENTRU VOLUM 500ml – 20,50 lei

Îmblânzește firele de păr rebele fără să încarce părul – pentru volum și strălucire.

• MASCĂ DE PĂR SYOSS PURE SMOOTH LIGHTWEIGHT 300ml – 21,90 lei

Îmblânzește firele de păr rebele fără să încarce părul, făcându-l ușor de pieptănat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.