Nou de la Bioderma! Sebium Night peel – o alternativa eficienta la peeling-urile profesionale

Toamna a venit cu un produs nou de la Bioderma, destinat ingrijirii tenului mixt/gras sau acneic. Este vorba despre Sebium Night peel, un ser purifiant cu efect de peeling, care minimizeaza imperfectiunile si elibereaza tenul.

Sebium night peel este un peeling bland, singurul peeling pentru acasa care contine acid glicolic in concentratie de 15%.

Acidul glicolic este un acid AHA care se găsește în mod natural în fructe și este utilizat în mod frecvent de către medicii dermatologi pentru peeling în cabinete grație eficacității și toleranței acestuia. Acidul glicolic are o acțiune keratolitică de suprafață. Acesta reduce imperfecțiunile existente și cicatricele post-acnee, dar și redă pielii strălucirea naturală prin stimularea reînnoirii celulare. Prin acțiunea sa de redefinire a texturii pielii, acidul glicolic uniformizează pielea cu imperfecţiuni și îi redă strălucirea sa naturală.

Brevetul FluidactivTM reface biologic calitatea si cantitatea de sebum iar D-Panthenolul are efect calmant.

Poate fi folosit impreuna cu un produs de igiena Bioderma (poti folosi fie apa micelara, fie gel spumant), in cura de o luna. Acest tratament il poti urma de patru ori pe an, la fiecare schimbare de sezon.

Sebium Night peel se aplică seara, pe pielea curățată și uscată în prealabil (piele fără iritații), timp de o lună. Este recomandată clătirea pielii în dimineața următoare aplicării.Este indicată aplicarea produselor de protecție solară în cazul expunerii solare.

Un răspuns la Nou de la Bioderma! Sebium Night peel – o alternativa eficienta la peeling-urile profesionale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.