Nou de la Bioderma! Ediția limitată Sensibio H2O de 850 ml

Nici nu mai stiu cati ani sunt de cand am descoperit apa micelara Bioderma – care mi-a placut de la prima demachiere – si cum imi faceam stoc atunci cand o gaseam la oferta in farmacii. Nu stiu la voi care e situatia, dar la mine apa micelara se duce ca painea calda, vorba aceea.

Pentru toate consumatoarele de apa micelara in cantitati mari, vin cu o veste buuuuuna de la Bioderma, care sărbătorește frumusețea curată cu Sensibio H2O – UnMake-up Artist! Mai exact, gasiti deja in farmacii ediția limitată Sensibio H2O de 850 ml. Este un borcan suficient de generos pentru rutina de ingrijire si are pompa inversa pentru o utilizare usoara si dozare eficienta.

Sensibio H2O este prima apă micelară, perfect compatibilă cu pielea, care îndepărtează nu doar machiajul dorit, ci și pe cel nedorit – noxele, impuritățile și poluarea. Acționând în profunzimea pielii, Sensibio H2O captează particulele fine de praf și poluare, curățând tenul și respectând bariera sa de protecție, oferindu-i astfel o toleranță excelentă.

Sensibio H2O îndepărtează:

  • 99% din particulele de machiaj
  • 98% din particulele fine de la suprafața și din profunzimea pielii
  • 78% din metalele grele cauzate de poluarea urbană

La nivel mondial o sticlă Sensibio H2O este vândută la fiecare 2 secunde.

Sensibio H2O se găsește în trei formate: 100 ml, 250 ml, 500 ml. Vara aceasta, o ediție limitată va putea fi găsită în farmacii: Sensibio H2O de 850 ml cu reverse pump – pentru o dozare perfectă și o aplicare usoară pe discheta demachiantă.

Beneficiile Sensibio H2O – UnMake-up Artist

Îndepărtează machiajul nedorit și poluarea

Poluarea aerului este la nivel global cel mai important risc de mediu pentru sănătate, iar pielea se află în prima linie atunci când discutăm de poluanții de mediu. Sensibio H2O ajută activitatea naturală a pielii pentru a o elibera de poluanți: atât interni, cum ar fi sebumul sau transpirația, dar și externi, cum ar fi particulele poluante din aer, eliminând particulele nedorite acumulate pe parcursul zilei și permițând pielii să se regenereze și să se elibereze de tot ceea ce o agresează.

Combate îmbătrânirea prematură

Pielea care nu este îngrijită corect îmbătrânește mai repede. Poluarea provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Procesul de îmbătrânire naturală este accelerat din cauza poluării și se vede în special în multiplicarea petelor pigmentare și agravarea ridurilor, în special în cazul expunerii la fumul de țigară.

Un studiu clinic efectuat asupra a 20 de femei expuse la o atmosferă urbană poluată pe parcursul a 6 ore a demonstrat eficacitatea apei micelare Sensibio H2O în eliminarea a 5 metale grele reprezentative pentru poluarea mediului, cu o medie de 78%. Astfel, apa micelară Sensibio H2O îndepărtează de pe piele machiajul nedorit, format din poluanții responsabili de îmbătrânirea prematură.

Curăță și protejează pielea sensibilă

Numai în Europa, 75% dintre femei declară că au pielea sensibilă, iar 50% au ochii sensibili. În ultimii 10 ani, această problemă a înregistrat o creștere de 7%. Pielea sensibilă are nevoie de o igienă corectă, deoarece impuritățile și alți factori cu care vine în contact pot avea efecte amplificate asupra stării sale. Creat pentru și împreună cu medicii dermatologi, Sensibio H2O curăță și demachiază pielea sensibilă respectând bariera sa de protecție și oferindu-i o toleranță excelentă.

Datorită formulei sale biomimetice (perfect compatibilă cu pielea), apa micelară Sensibio H2O crește rezistența pielii la agresiunele externe. Cu o listă scurtă de ingrediente atent selectate, Sensibio H2O reduce riscul de reacții și asigură o toleranță optimă, chiar și pentru zona fragilă din jurul ochilor.

De ce este Sensibio H2O o apă micelară altfel?

Apă micelară înalt purificată

Foarte diferită de apa micelară cosmetică, apa utilizată pentru crearea Sensibio H2O trece prin 9 etape de purificare, pentru a fi eliminate toate toxinele. Această apă micelară este perfect compatibilă cu pielea și reduce riscul pro-inflamator.

Agenți tensioactivi ionici blânzi

Conține un ingredient numit ester de glycerol, care are o structură apropiată de lipidele pielii, ceea ce oferă un echilibru între eficacitate, dar și atenție la bariera protectoare a pielii.

pH 5.5

pH fiziologic similar cu cel al pielii.

Formulă calmantă

Un ingredient activ calmant și un complex natural brevetat care cresc pragul de toleranță a pielii.

#SensibioH2O

Un răspuns la Nou de la Bioderma! Ediția limitată Sensibio H2O de 850 ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.