Nomasvello a lansat in Romania conceptul FUSION, de Epilare Definitiva customizata

Nomasvello (No+Vello), liderul mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL a inaugurat conceptul FUSION de Epilare Definitiva Customizata, printr-un eveniment sustinut in gradina Jubile Concept.

Epilarea Definitiva Customizata FUSION se realizeaza pe baza tehnologiilor de epilare definitiva cu laser dioda si IPL (lumina intens pulsata), dupa o analiza amanuntita a fototipului fiecarui client. Astfel, specialistii Nomasvello verifica tipul de par si de piele al clientilor si, in functie de specificul fiecaruia, sugereaza un plan de tratament personalizat. Persoanele cu firul de par negru si gros si cu pielea inchisa la culoare vor efectua tratamente cu laser dioda, in timp ce persoanele cu foliculi pilosi deschisi la culoare si cu pielea alba vor beneficia de epilare definitiva cu IPL. Tehnologiile folosite sunt marca proprie, fiind elaborate de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezoltare Nomasvello din Spania.

La eveniment au fost prezente si vedete: Amalia Enache, Livia Dila, Livia Graur, Daniela Gyorfi, Nadine, Andreea Antonescu, Laura Dinca, iubita a lui Cristi Boureanu.

Într-un decor de poveste, am savurat un cocktail racoritor si am degustat preparatele delicioase din brunch-ul tematic, afland informatii despre brandul si serviciile No+Vello.

Franciza Nomasvello numara in prezent 1200 centre in lume, dintre care 49 de saloane de infrumusetare sunt deschise in Romania. Brandul ofera servicii premium de infrumusetare, precumEpilare Definitiva si Rejuvenare, Terapii Faciale Proskin, Terapii Faciale si Corporale cu LED, Albire Dentara BIO si tratamente intensive pentru ten cu produsele profesionale No+Vello.

Succesul conceptului No+Vello se bazeaza indeosebi pe preturile avantajoase si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor. Centrele Nomasvello din tara au activa in permanenta si o campanie de loializare a clientilor.

Pe langa toate aceste avantaje, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, toate acestea asigurand rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, saloanele din retea asigura epilarea definitiva si pe piele bronzata in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.

No+Vello este de 5 ani consecutiv franciza NUMARUL 1 in lume pe segmentul de infrumusetare.

Prin sloganul “Frumusetea se ingrijeste” si prin endorsarea tratamentelor sale de catre vedete, bloggeri si alte persoane publice din Romania, Nomasvello subliniaza importanta ingrijirii personale ca rutina zilnica, pentru pastrarea frumusetii naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.