Noaptea prinde viață la Art Safari Night Tours

16- 26 septembrie. A VIII-a ediție Art Safari. Un eveniment cultural fenomen. Două sedii spectaculoase, Palatul Dacia-România și Arcub Gabroveni, și patru pavilioane expoziționale: Samuel Mützner pe urmele lui Claude Monet, curator Rodica Marian, Pavilionul Central: Constantin Piliuță. Culoare de zenit, curator Călin Stegerean și Pavilionul Contemporan: Superheroes/Antiheroes. Tendințe în arta contemporană românească, curatoare Raluca Ilaria Demetrescu și Seducție și triumf în artă. Femei-artist în România, curator Elena Olariu, echipa curatorială, Angelica Iacob, Ana Maria Măciucă-Pufu, Cristina Ioniță-Măciucă și Liana Ivan-Ghilia.

Art Safari 2021 se traduce prin mult grafitti, multe intervenții în spațiu realizate de artiști, mii de metri pătrați pictați, culori surprinzătoare și personaje fantastice. Anul acesta, Art Safari a crescut și trece la un alt nivel. Arta va cuceri strada Lipscani, din inima Bucureștiului. Cu atât mai mult la Night Tours.

”Noaptea prinde viață la Night Tours by Art Safari. Experiență de vizitare cuprinde un tur ghidat în expoziții și muzică live – invitat special Toulouse Lautrec în fiecare seară ! La Night Tours, stăm de vorbă cu arta și descoperim secretele din spatele #ArtSafari2021 povestite de ghizii Art Safari, organizatori și curatori! Alături de echipa de ghizi ai expozițiilor, te poți bucura de un tur ghidat și de o seară ce promite repertoriul complet al unei ieșiri în oraș: artă, muzică, relaxare și drinks! Iar, pe cei care nu pot ajunge, îi așteptăm să participe la tururile ghidate live alături de Marius Manole ( 17, 18 și 19 septembrie) și Horia-Roman Patapievici ( pe 24 septembrie) ”, povestește Ioana Ciocan, director Art Safari.

Tururile de noapte marca Art Safari au devenit de-a lungul anilor preferatele publicului. Pentru că atunci atmosfera este magică și incandescentă. Biletele la tururile de noapte Art Safari îți oferă o experiență unicat. Vizita începe la ora 22.00 și durează până la ora 1.00. De miercuri până duminică.

Vă invităm să vă bucurați de artă într-o manieră inedită. Nu ezitați! Un bilet la Night Tour îți oferă acces în lumea artei și a stării de bine. Informații valoaroase de la ghizii și curatorii Art Safari, vizitarea expozițiilor în grup restrâns, fotograf, prosecco și special guest live music cu Toulouse Lautrec!

Hai și tu la Art Safari! Ia-ți bilet la Night Tours. 16-26 septembrie, Palatul Dacia România și Arcub Gabroveni.

Art Safari, operator cultural independent care acționează pe scena de artă din România, este cunoscut îndeosebi pentru organizarea anuală a Pavilionului de Artă București, ale cărui expoziții au fost vizitate de aprox. 195.000 de persoane în cele 7 ediții de până acum. Alături de expoziţiile curatoriale, organizate în București sau în străinătate, Art Safari promovează conținut educational pentru toate vârstele, găzduind inclusiv ateliere de artă pentru copii și tururi ghidate pentru copii și adolescenţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.