Nicolae al României, Andreea Marin, alături de Adrian Brîncoveanu, și vedete cunoscute din showbiz au descoperit experiența Custom-Made Consiglieri

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, vedete cunoscute din showbiz, oameni de afaceri, medici, avocați și foști sportivi de performanță au participat la evenimentul Consiglieri desfășurat în elegantul showroom din București al brandului, unde au descoperit serviciul custom-made de croire a pieselor vestimentare masculine.

Printre persoanele publice prezente la evenimentul Consiglieri s-au numărat Andreea Marin, alături de Adrian Brîncoveanu, acesta din urmă purtând o ținută vestimentară completă custom-made Consiglieri, Ilie Năstase și Ioana Simion, Andreea Berecleanu, Carmen Negoiță, Adina Halas și soțul ei, Lucian Hugeanu, acesta purtând un costum custom-made Consiglieri, Giulia Nahmany, Ellie White și Doru Tinca, Andreea Perju, Ilinca Obădescu, Livia Graur, Andrei Nourescu.

Nicolae al României a purtat, de asemenea, un costum realizat de specialiștii Consiglieri. 

Invitații au putut descoperi conceptul custom-made, materialele prime exclusiviste și procedura prin care specialiștii Consiglieri realizează, pe măsurile clientului, costume, sacouri, cămăși, jeanși, pantofi, chinos, paltoane, tricouri polo. 

Virgil Stănescu, fost jucător de baschet , în prezent președintele clubului Steaua CSM, a fost amfitrionul serii și a prezentat conceptul Custom-Made prin prisma propriei experiențe avută ca ambasador al brandului Consiglieri. 

Ce înseamnă eleganța pentru Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu au oferit una din rarele apariții publice, ocazie cu care au explicat ce înseamnă eleganța din punctul propriu de vedere.  

Adrian Brîncoveanu: “Eleganța nu e definită numai de ceea ce porți, e mai degrabă o chestiune ce tine  de atitudine și personalitate. Sunt mândru să susțin creativitatea când vine vorba de un brand autohton. Respect viziunea și aplecarea Consiglieri catre detaliile clasice, fiecare amănunt contează când creezi un costum, ca să îl pui în lumina potrivită.

Ca și garderobă, în materie de ținută masculină, apreciez caracteristicele stilului britanic în sezonul rece și italian (Sartoria Napoletana), în sezonul cald.

Când mă gândesc la un costum, mă gândesc la istorie, nota artistică, școală, tradiție și adevărul revoluționar prin sintagma „Haine perfecte pentru corpurile imperfecte”. Apreciez „defectul care devine o virtute” și mă refer la cusăturile de mână care sunt intenționat imprecise. Croitorii, ca și muzicienii, pictorii, sculptorii, au măestrie și modul de a-și expume opera într-o diferită notă artistică, uneori discordantă. Trebuie să apreciem fiecare persoana pentru munca sa. 

Militez pentru menținerea elementelor masculine pure în garderoba unui bărbat și cele care îi oferă „purtătorului” cea mai bună variantă a sa.

Costumul nu mai reprezintă de mult un model a ambițiilor imperiale și „excavațiilor” franceze sau aristocratice ca în trecut, este la îndemâna oricui și garantez că merita purtat”.

Andreea Marin: “Mă simt elegantă când port o creație ce respectă liniile aparent simple, clasice, cu detalii de preferință romantice în cazul meu, așa cum e rochia Cristallini pe care o port în această seară.

Îmi place zona vintage și e foarte important să păstrezi feminitatea, chiar și când porți o ținută masculină. Eleganța înseamnă pentru mine claritate, feminitate, atitudine”. 

Consiglieri este un brand de vestimentație masculină ce are la bază conceptul Custom Made – un produs unic, special creat pentru fiecare client în parte, personalizat până în cel mai mic detaliu.

Custom Made presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă (pe dimensiunile clientului / made-to-measure), adaugând vestimentației elementele definitorii ale stilului personal. Fie că vorbim de croi, de modalitatea de construcție sau de posibilitățile de personalizare, produsul este conceput în jurul personalității fiecărui client.

Experiența Custom Made Consiglieri începe cu o întâlnire. Întâlnirea are loc într-un spațiu rezervat și exclusiv în showroom-ul din Aleea Alexandru 7A. Cu ajutorul unui specialist se aleg elementele cheie ale garderobei personalizate. Scopul este de a crea o capodoperă sartorială cu un touch de personalitate. Rezultatul final este un element personalizat, o dovadă a stilului și eleganței purtătorului său.

Consiglieri lucrează cu cei mai buni furnizori de țesături din lume, cu o selecție largă, care include lână superfină și tehnică, rezistentă la apă, precum și amestecuri de cașmir și mohair, care vor oferi un confort termic pentru orice sezon.

Consilierea specializată oferită de echipa Consiglieri înseamnă răbdare și atentie față de client, de la recomandarea celor mai bune materiale și țesături, la alegerea corectă a pieselor care întregesc ținuta destinată fiecărei ocazii. Consiglieri oferă soluții complete pentru crearea garderobei prin produse unice, de înaltă calitate, alocând consilierul potrivit fiecărui client, atât pentru segmentul formal / business, cât și pentru cel smart / casual. Realizăm atât costume business, cămăși, paltoane, cât și jeans, chinos, tricouri polo și pop-over.

Conceptul unic de încălțăminte Consiglieri “made-to-order” oferă o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, sneakers, loafers, double-monk, ce completează și valorizează fiecare ținută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.