Moroccanoil lansează gamă completă pentru îngrijirea corpului. 6 noi arome pentru călătorii senzoriale fără precedent!

Moroccanoil, lider mondial în domeniul produselor de înfrumusețare infuzate cu ulei de argan, a lansat o gamă completă pentru îngrijirea corpului. Noua linie Moroccanoil Body include geluri de duș, săpun lichid, loțiuni de corp, body souffle, body butter, dry body oil, shimmering body oil, pure argan oil, night body serum, parfum pentru păr și corp, în șase arome originale Moroccanoil, de inspirație mediteraneană, ce ne conduc în călătorii senzoriale fără precedent.

Grație ingredientelor de calitate, atent alese în funcție de delicațea, dar și eficiența lor, și al uleiului de argan bogat în oxidanți, noile produse Moroccanoil Body îngrijesc și protejează pielea, o hrănesc și o lasă strălucitoare și irezistibil de frumoasă.

6 AROME DE INSPIRAȚIE MEDITERANEANĂ
Noua linie Moroccanoil Body ne trimite în călătorii olfactive exotice prin intermediul a șase arome de inspirație mediteraneană.

Parfum original Moroccanoil
Parfum Bergamote Fraîche
Parfum Ambre Noir
Parfum Oud Minéral
Parfum Spa du Maroc
Parfum Ambiance de Plage

PARFUM ORIGINAL MOROCCANOIL
Memorabil și exotic, parfumul Moroccanoil reprezintă o alăturare iconică de note care încântă simțurile: aromele de chihlimbar picant se îmbină cu florile dulci, oferind o călătorie senzorială liniștitoare, pe care ne-o vom aminti mereu.
Note cheie: chihlimbar picant, note florale dulci

PARFUM BERGAMOTE FRAÎCHE
Bergamota energizantă se îmbină de minune cu menta liniștitoare pentru a reîmprospăta și însufleți simțurile, oferindu-ne o revigorantă evadare pe tărâmuri marocane.
Note cheie: bergamota italiană, ulei de lămâie, mentă

PARFUM AMBRE NOIR
Chihlimbarul marocan și cardamomul condimentat se îmbină pentru a crea o experiență caldă sși relaxantă ce activează fiecare simț.
Note cheie: chihlimbar de coastă, mușcată egipterană, cardamom alb, frunză de scorțișoară.

PARFUM OUD MINÉRAL
Senzația liniștitoare a sunetului valurilor și mirosul aerul sărat de mare, de tărmurile Mediteranei, devin o experiență completă având, ca fundal, mirosul lemnos ademenitor al oud-ului.
Note cheie: sare de mare mediterană, portoclală amară, lemn de cedru afumat.

PARFUM SPA DU MAROC
Esența îmbătătoare a condimentelor marocane ne transportă într-o călătorie către ritualurile de neuitat ale unui Hamman din Marrakech.
Note cheie: esență de cocăze negre, cuișoare de Zanzibar, patchouli sălbatic.

PARFUM AMBIANCE DE PLAGE
Parfumul prilejuiește o evadare exotică pe malul mării, unde găsim relaxarea sub soarele cald mediteranean, ademeniți de parfumul gardeniei și al nucii de cocos proaspăt culeasă.
Note cheie: petale de gardenia, fășii de nucă de cocos, frunză de ananas.

MOROCCANOIL BODY. GAMA DE CURĂȚARE
Noua gamă de produse de curățare include geluri de duș și gel hidratant pentru curățat mâinile, în cele 6 arome de inspirație mediteraneană. Acestea curăță, hidratează și revitalizează pielea și ajută, de asemenea, la restabilirea echilibrului optim de hidratare, îmbunătațind elasticitatea, textura și tonusul pielii.
Ingrediente cheie:
Geluri de duș: ulei de argan, glicerină
Hand wash: ulei de argan, acid hialuronic, glicerină

MOROCCANOIL BODY. GAMA DE HIDRATARE

Gama de hidratare Moroccanoil Body include body lotion, body souffle, body butter, dry body oil, shimmering body oil, pure argan oil, night body serum.

Moroccanoil Body Lotion este o loțiune cu formulă foarte lejeră, îmbogățită cu uleiuri hidratante. Se absoarbe rapid în piele și conferă hidratare imediată. Lasă pielea catifelată, fină si radiant.
Ingrediente cheie: ulei de argan, extract din frunze de aleo, ulei de Tsubaki, ulei de primula de seară

Moroccanoil Body Souffle este o cremă-spumă cu textură diafană, ce se absoarbe rapid în piele, hidratând-o și lăsând-o catifelată.
Ingrediente cheie: ulei de argan, Squalane, ulei de semințe de Macadamia, ulei de măasline, ulei de avocado


Moroccanoil Body Butter are la bază un amestec bogat de uleiuri si unturi, bogat în antioxidanți. Odată aplicat, se topește în contact cu pielea, hranește și catifelează instant. Menține hidratarea pielii.
Ingrediente cheie: ulei de argan, acid hialuronic, unt de Shea, unt de mango, unt de cacao

MOROCCANOIL ULEIURI PENTRU CORP

Moroccanoil Dry Oil hrănește pielea instat, ajută la menținerea barierei naturale de protecție a pielii și restabilește hidratarea. Este bogat în antioxidanți. Formula non-grasă se absoarbe repede în piele.
Ingrediente cheie: ulei de argan, ulei de măsline, ulei de avocado

Moroccanoil Shimmering Body Oil oferă strălucire instant, ajută la menținerea barierei naturale de protecție a pielii și restabilește hidratarea. Conferă pielii un aspect sănătos și radiant. Formula non-grasă se absoarbe repede în piele.
Ingrediente cheie: ulei de argan, ulei de susan

Moroccanoil Pure Argan Oil regenerează intens, având acțiune benefică și pentru ten, corp si păr. Îmbunătățește textura și tonusul, având la bază o formulă non-grasă care se absoarbe repede în piele. Nu conține parfum.
Ingrediente cheie: ulei de argan pur

Moroccanoil Night Body Serum este un ser luxos de corp, ce se aplică seara, pentru ca, prin acțiunea lui din timpul nopții, să ofere pielii catifelare și fermitate. De asemenea, protejează pielea împotriva factorilor nocivi din timpul zilei. Formula non-grasă se absoarbe repede în piele.
Ingrediente cheie: ulei de argan, ulei de Tsubaki extract de busuion sfânt, Ester de Vitamina C

PARFUM PENTRU PĂR ȘI CORP
Moroccanoil Brumes du Maroc este un parfum pentru păr și corp, cu aroma originală Moroccanoil. Odată aplicat, se absoarbe rapid, având o formula ușoară, non-grasă, și absoarbe razele UV pentru a preveni deteriorarea din cauza expunerii la soare. Se pulverizează de la 20-25 cm distanță de părsau corp. Se poate folosi oricât de des, pentru reîmprospătare. Se poate folosi împreună cu alte produse Moroccanoil, pentru a intensifica mirosul.


Ingrediente cheie: ulei de argan, acetat de tocoferil (Vitamina E).
Noua gamă Moroccanoil Body este disponibilă pe www.topline.ro, în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), și în saloanele partenere Top Line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.