Molekin® IMUNO – 3 X protectie pentru imunitatea ta!

Despre importanța sistemului imunitar se vorbește îndeosebi în sezonul rece, când virozele și gripa își găsesc cu ușurință „victime”. În realitate, grija pentru un sistem imunitar puternic ar trebui să ne însoțească tot timpul, iar menținerea sănătății organismului să ocupe un loc esențial în viața noastră. Cu atât mai mult în aceste vremuri dificile pe care le trăim de aproape un an de zile.

Acest mecanism de apărare extrem de complex care este sistemul imunitar are ca și misiune lupta cu agenții patogeni (bacteriile, virusurile, fungii și paraziții) care invadează organismul și provoacă îmbolnăviri. Mai mult de-atât, „memoria” lui îi va reține pe toți cei pe care i-a învins și eliminat, așa încât îi va recunoaște imediat atunci când vor încerca din nou să atace. Pe lângă acest lucru, același sistem imunitar îndeplinește încă o sarcină importantă: aceea de a lupta împotriva celulelor proprii din corp care, din cauza unei afecțiuni, au suferit modificări, așa cum este, de exemplu, în cazul celulelor canceroase.

Deși pare că este un soldat invincibil, sistemul imunitar poate avea, uneori, momente de slăbiciune. Motiv pentru care grija față de el ar trebui să se manifeste prin asigurarea suportului de care are nevoie pentru a putea lupta eficient în continuare. O alimentație sănătoasă, corectă, echilibrată, bogată în nutrienți, vitamine și minerale, activitatea fizică regulată, somnul suficient, o greutate corporală optimă și igiena riguroasă ar putea să îi asigure sistemului imunitar condiții favorabile pentru a funcționa impecabil. În realitate, din păcate, nu se întâmplă chiar așa. Și totuși, ce putem face pentru el? Îl putem ajuta cu suplimente alimentare care conțin vitaminele C și D, dar și Zinc, o tripletă care conlucrează la funcționarea lui normală. Vitamina C și Zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, iar Vitamina D are un rol esenţial în menținerea imunității, a sănătății sistemului osos și muscular.

Molekin® IMUNO este un supliment alimentar care oferă suportul necesar sistemului tău imunitar. Fiecare comprimat Molekin® IMUNO conține:

  • Vitamina C – 1000 mg
  • Vitamina D – 2000 UI
  • Zinc – 10 mg

Comprimatele filmate au la bază sistemul MRS format din două straturi, care asigură eliberarea Vitaminei C în organism în două etape: primul strat din care Vitamina C este eliberată treptat și al doilea strat care are proprietatea de eliberare prelungită a acesteia. Astfel, datorită acestui mecanism, Vitamina C rămâne la nivelul necesar în organism timp de câteva ore.

Printre atributele produsului Molekin® IMUNO putem enumera:

  • Susține sistemul imunitar
  • Protejează celulele împotriva stresului oxidativ
  • Potrivit pentru persoanele vegane
  • Fără lactoză
  • Fără gluten

Produsul Molekin® IMUNO este destinat persoanelor adulte, se administrează o dată pe zi (un comprimat înghițit cu apă), fiind disponibil și sub formă de plicuri sau comprimate efervescente.

Gama de suplimente alimentare Molekin® include si urmatoarele produse:

Molekin Zinc (15 mg) – pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, menținerea fertilității, a sănătății pielii, părului și unghiilor;

Molekin B12 – pentru reducerea oboselii, funcționarea normală a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice, buna funcționare a metabolismului energetic;

Molekin Vitamina C+Zinc – acțiune antioxidantă și de susținere a sistemului imunitar;

Molekin D+K (2000 UI Vitamina D, 75µg Vitamina K) – pentru menținerea sănătății sistemului osos și a concentrațiilor normale de calciu în sânge;

Molekin D (3000 UI) – pentru absorbția normală a calciului și fosforului, menținerea sănătății sistemului osos și muscular și a concentrațiilor normale de calciu în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.