Max Factor o întâmpină pe Priyanka Chopra-Jonas, noul ambasador global și colaborator creativ al brandului

Max Factor o prezintă pe Priyanka Chopra-Jonas, actriță dinamică, activistă și producător executiv, ca noul ambasador global și colaborator creativ al brandului.

Priyanka se alătură Max Factor ca imagine a brandului de beauty și a lansărilor de produse programate pentru restul anului 2021 și nu numai, prima dintre ele fiind campania de promovare a noului fond de ten FaceFinity All Day Flawless Airbrush Finish 3in1.

Max Factor se află într-un proces de transformare – cu un istoric inspirat din cultura de la Hollywood, brandul adoptă o nouă abordare și încurajează femeile să pășească în lumina reflectoarelor, printr-o transformare fără eforturi, obținută cu ajutorul portofoliul de produse Max Factor.

Prin poziția de activist, Ambasador al Bunăvoinței UNICEF și susținătoare a femeilor din întreaga lume, Priyanka Chopra-Jonas este un bun exemplu că puterea vine odată cu transformarea, reușind astfel să inițieze conversații importante și pline de esență, care inspiră astăzi femeile din întreaga lume.

„Priyanka este întruchiparea modernă a tuturor femeilor din comunitatea Max Factor, dovada vie a faptului că puterea vine odată cu transformarea. Nu am putea fi mai încântați de parteneriatul cu ea și de faptul că știm că ne așteaptă atâtea lucruri extraordinare împreună”, declară Stefano Curti, Chief Brands Officer COTY.

Fondat în vremurile Epocii de Aur a Hollywood-ului de către însuși Max Factor, un artist vizionar în domeniul cosmetic, producător de peruci și inventator, acesta a introdus termenul de „make-up”, iar arta continuă să fie și în prezent o componentă esențială din ADN-ul brandului. Pe măsură ce Max Factor pornește în această călătorie de transformare, Priyanka, alături de o rețea de make-up artiști din întreaga lume, vor dezvălui pasionatelor de beauty secretele unei transformări lipsite de eforturi, cu ajutorul produselor Max Factor.

„Un brand cu un istoric vast, de peste 100 de ani, Max Factor se află în spatele celor mai ilustre și lipsite de efort transfomări de beauty din cultura pop, și de aceea sunt onorată să colaborez în calitate de ambasador global”, a declarat Priyanka Chopra Jonas. „Încrederea este deseori cel mai puternic atuu al unei femei și este important să știi că te poți baza pe produsele tale cosmetice. De la make-up artiști, la oameni din întreaga lume, știu că mă voi bucura de noile lansări de produse Max Factor în cea mai bună companie și sunt extrem de mândră să fiu parte din următorul capitol brandului”.

Pentru mai multe informații, urmăriți Max Factor pe conturile oficiale de Facebook și Instagram sau vizitați www.maxfactor.com pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și surse de inspirație pentru transformări fără efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.