Magia este pretutindeni cu noua colecție Harry Potter x Pandora

În parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products, Pandora prezintă Harry Potter x Pandora, o colecție de bijuterii inspirată de cărțile și de filmele Harry Potter, formată din 12 bijuterii finisate manual, ce cuprind talismane, pandantive și o brățară inspirată din lumea magică a lui Harry Potter.

Personajele Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley prind viață cu ajutorul talismanelor din argint 925, alături de alte simboluri ușor de recunoscut din cărțile și filmele celebre, cum ar fi castelul Hogwarts și pandantivul ediție limitată „Hoțoaica Aurie” confecționat din Pandora Shine.

Chief Creative și Brand Officer al echipei Pandora, Stephen Fairchild, spune despre acest parteneriat: ,,Harry Potter a adus bucurie și a făcut multe generații să creadă în magie, iar fanii Pandora au fost perseverenți în a cere lansarea acestei colecții în ultimii ani. Bijuteriile Pandora dau viață poveștilor personale, iar prietenia, dragostea și vitejia transmisă de povestea Harry Potter rezonează cu fanii Pandora. Ne bucurăm că putem oferi această colecție fanilor din întreaga lume’’.

În crearea designului colecției, Directorii de Creație Pandora Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli au fost inspirați de personajele iconice ale lui J.K. Rowling să creeze bijuterii finisate manual care îmbină universul Pandora cu cel al lui Harry Potter.

Colecția este completată de talismanul Școala de Magie, Farmece și Vrăjitorie Hogwarts, talismanul Spiridușul de casă Dobby care ține șoseta lui Harry Potter la spate și talismanul Trenul Express Hogwarts cu inscripția „Anything from the Trolley, dears?” gravată pe spate.

Toate cele patru talismane ale casei Hogwarts sunt realizate din argint 925, cu dublu pandantiv și detalii atent realizate care îi vor fascina pe toți fanii seriei, cum ar fi discul frontal cu sigla casei, înconjurată de cristale în culorile casei. Pe discul din spate, marginile sunt completate cu turnuri, ce fac referire la bătăliile de la Castelul Hogwarts și cu un mâner sub formă de creasta Hogwarts.

Asortează piesele din această colecție pe brățara „Hoțoaica de Aur”, care este o nouă variantă a celei clasice Pandora Moments și conține simbolul iconic „Quidditch” la închizătoare.

#HarryPotterxPandora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.