Love is Anything, but Ordinary. Descoperă colecția de Valentine`s Day de la Marks & Spencer

Anul acesta la Marks & Spencer, Love is Anything, but Ordinary! Colecția de Valentine`s Day își propune să promoveze adevăratul sens al iubirii în toate formele sale unice. Te așteptăm în magazinele Marks & Spencer să îți surprinzi persoanele dragi din viața ta cu daruri speciale, atent gândite.

Îndrăgitul personaj Mickey Mouse este în prim planul acestei colecții, iar sloganul LOVE apare în colecțiile de pijamale dedicate atât copiilor, cât și femeilor și bărbaților. Zona accesoriilor de casă cuprinde căni cu modele grafice, pahare elegante și perne tematice, perfecte pentru o seară în compania unei persoane speciale, precum și pentru o seară dedicată ție pentru răsfăț și îngrijire.

Pufoase și călduroase, păturicile din colecția Marks & Spencer Snuggle oferă confortul și starea de bine necesare pentru momentele petrecute acasă, fiind accesoriul perfect în compania celor dragi.

Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.