Live Intense Color Gel, vopsea permanentă cu uleiuri naturale care hidratează și hrănește părul

Rebele, nonconformiste, introvertite, extrovertite, femei parte dintr-o generație pentru care frumusețea înseamnă culoare, sunt în căutare de noi posibilități de a-și exprima personalitatea. Schwarzkopf LIVE, brandul care ține pasul cu tendințele în stilul femeilor din #generationcolour, lansează pe piață noi produse care pun în valoare orice persoană care trăiește după propriile reguli, fără nicio constrângere sau restricție în materie de frumusețe.

Folosind ingrediente naturale hidratante, precum extractul de cactus și aloe vera, care asigură o infuzie de vitamina E, dar și ulei de jojoba cu proprietăți calmante, LIVE Intense Gel Color lasă părul profund hidratat, irezistibil de strălucitor și foarte ușor de pieptănat.

Formula de gel este ușor de folosit – se aplică imediat pe firul de păr și, datorită texturii compacte, nu curge. De asemenea, gelul este ușor de clătit, iar la final părul va arăta frumos și sănătos, indiferent de culoarea aleasă.

Noua gama LIVE Intense Gel Color, gândită și dezvoltată de experții Schwarzkopf, este alcătuită din 10 culori strălucitoare: de la blond angelic sau nisipos, la roșu zmeură sau șaten căprui, până la cafeniu închis și negru pana corbului. Noua vopsea permanentă Live Intense Color Gel te provoacă în această vară să te joci și să te simți frumoasă și unică.

Creat pentru femei de către femei, #generationcolour este un nou concept de la Schwarzkopf LIVE. Oferind un portofoliu extins de nuanțe de păr permanente și semi-permanente, de la brunet intens la argintiu uimitor sau pasteluri sidefate, indiferent care este culoarea care crezi că îți reflectă personalitatea și stilul, există o nuanță care ți se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.