Kevin.Murphy este partener oficial al Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

 Apreciatul brand sustenabil de haircare și hairstyle Kevin.Murphy este noul partener oficial al Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, festivalul de modă ce se desfășoară anual în capitala Germaniei. Renumitul hairstylistul Kevin.Murphy a fost prezent, de altfel, la ediția din luna martie a acestui an, coordonând întreaga echipă de specialiști ce a creat look-urile modelelor de pe podium.

“Moda este parte din moșternirea brandului Kevin.Murphy și continuă să ne inspire în continuare modul în care proiectăm și concepem produsele noastre. Sunt onorat de parteneriatul cu MBTW Berlin, un eveniment axat pe inovație, sustenabilitate și digitalizare. Eforturile echipei festivalului se împletesc perfect cu viziunea Kevin.Murphy în ceea ce privește performanța, protecția mediului și pasul cu trendurile fashion. Berlin va avea în continuare un rol deosebit de important în modul în care brandul nostru se dezvoltă la nivel global”, declară Kevin.Murphy.

Parteneriatul cu Mercedes-Benz Fashion Week Berlin consolidează reputația brandului Kevin.Murphy în ceea ce privește impactul pe care îl are în industria de hairstyle, ca trend-setter, precum și de liant între modă și hairstyling.

„Am ales Kevin.Murphy pentru acest parteneriat prin prisma implicării în protecția mediului și a calității produselor profesionale, produse care vin în întâmpinarea oricărei cerințe și nevoi stilistice în timpul festivalului. Experiența echipei Kevin.Murphy în industria modei și designul splendid al produselor au ușurat și mai mult procesul de alegere al parteneriatului”, declară producătorii MBFW.

 

În cadrul ediției din luna martie a Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, Kevin.Murphy a lansat, la nivel internațional, Everlasting.Color, o gamă de produse pentru îngrijirea părului vopsit, prin intermediul unei transmisii live, urmărită de profesioniști din industrie, dar și de influenceri din întreaga lume.

La București, vedete, influenceri și jurnaliști au participat la un eveniment exclusivist în cadrul căruia au urmărit live transmisia de la Berlin și prezentarea spectaculoasă a renumitului hairstylist, un icon al industriei de modă și frumusețe internațională.

Prin intermediu tehnologiei KM.BOND, axată pe bond building și multiplicare a proteinelor, produsele din gama Everlasting.Color construiesc un scut de protecție împotriva degradării firelor de păr, pe care le fortifică din interior. În același timp, previne și elimină depunerile nedorite de la nivelul părului, cauzate de apa dură de la robinet, și păstrează culoarea părului, care altfel ar fi afectată de procesele oxidative, radicali liberi și radiații UVA/UVB.

Experiența Kevin.Murphy de la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, poate fi urmărită pe paginile de socializare ale brandului, @kevin.murphy (Instagram) și LoveKEVINMURPHY (Facebook).

Produsele Kevin.Murphy sunt disponibile în România pe www.topline.ro, în magazinul Top Line și în saloanele partenere Top Line din țară.

Despre Kevin.Murphy

Mizând pe filosofia Skincare For Your Hair, produsele Kevin.Murphy sunt concepute pentru a proteja părul și scalpul livrând în același timp performanță, putere și longevitate. Echipa Kevin.Murphy alege cele mai calitative ingrediente naturale, din toată lumea, ingrediente sustenabile ce oferă rezultate maxime protejând, în același timp, mediul înconjurător. Prin intermediul gamelor de produse proiectate pentru a fi utilizate în industria de modă, misiunea brandului este să ofere inovație și alternative sustenabile de care putem beneficia atât în saloanele profesionale, cât și acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.