Kaufland lansează Smart Fashion Spring, o colecție pentru #acasă by Cătălin Botezatu

Pentru zile cât mai confortabile acasă, Kaufland România și Cătălin Botezatu introduc de astăzi în rețeaua de hipermarketuri din toată țara o colecție vestimentară de primăvară, gata să completeze ținutele casual de zi cu zi.

Astfel, noua capsulă din cadrul liniei Smart Fashion Spring, ce reflectă colaborarea îndelungată dintre Kaufland România și celebrul designer Cătălin Botezatu, vine în contextul în care chiar și activitățile cotidiene din confortul propriilor case necesită outfituri potrivite și asortate.

Colaborările cu parteneri locali sunt o prioritate constantă, așa că ne bucurăm să continuăm proiectele alături de celebrul designer Cătălin Botezatu, cu o nouă colecție casual, definită de confort și stil”, spune Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

Chiar dacă suntem acasă, avem nevoie să ne simțim în pas cu moda. O ținută echilibrată ne oferă o stare de spirit mai bună, ceea ce ne-am dorit și noi să le aducem românilor, printr-o colecție de tip casual, cu haine lejere, potrivite oricând”, a declarat designerul Cătălin Botezatu.

Alcătuită din articole vestimentare simplu de accesorizat pentru femei și bărbați, noua colecție se remarcă prin calitatea materialelor stilizate de Cătălin Botezatu, care oferă o stare de bine și opțiuni variate de purtare, la prețuri accesibile.

Bluze comode, tricouri cu mesaje creative sau asimetrice, colanți, pantaloni și hanorace comode sau cardigane cu design simplu, toate sunt ușor de purtat și practice, într-o serie de modele și culori populare, pentru toate gusturile.

Creațiile Cătălin Botezatu sunt disponibile exclusiv în magazinele Kaufland și îi așteaptă pe clienți la prețuri promoționale, în această perioadă.

Un răspuns la Kaufland lansează Smart Fashion Spring, o colecție pentru #acasă by Cătălin Botezatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.