Irina Rimes și mama ei, shooting special de Sărbători. Imagini emoționante mamă – fiică, într-un cadru special

Crăciunul aduce nu doar bucurie și lumină, ci și momente speciale petrecute alături de cei dragi. În spiritul acestei sărbători magice, Irina Rimes și mama sa au participat la un shooting special pentru numărul de Crăciun al broșurii AVON.

Irina Rimes este de aproape un an unul dintre ambasadorii AVON, iar legătura ei cu brandul este una puternică, deoarece mama artistei, Valentina Rîmeș, face și ea parte din echipa AVON, ca reprezentant.

Sunt prietenă cu AVON de mulţi ani, încă de când a intrat mama mea în echipă. Tot de când mama mea a devenit parte din echipa AVON, am vrut să-i fac o surpriză, să mă descopere pe coperta catalogului, iar într-un final, surpriza asta se întâmplă„, spunea Irina Rimes când a apărut pentru prima oară în broșură, odată cu lansarea rujului Hydramatic.

Acum, artista apare în broșura specială de Sărbători, alături de mama sa. Pictorialul surprinde legătura specială dintre cele două, într-un cadru decorat specific sărbătorilor de iarnă.

Broșura acestei luni este disponibilă atât în format fizic, cât și online pe avon.ro, aducând clienților posibilitatea de a descoperi produse speciale pentru a completa atmosfera festivă a sărbătorilor.

Încântată de această experiență, unde a avut-o alături pe mama sa, Irina Rimes a împărtășit cu entuziasm gândurile ei despre această colaborare deosebită.

Crăciunul este pentru mine un moment special, iar faptul că am împărțit cu mama magia acestui shooting pentru broșura AVON a fost cu adevărat deosebit. Sper ca această broșură să aducă zâmbete și bucurie la fel de mult cât ne-a adus și nouă în timpul realizării ei„.

Astfel, broșura specială de Crăciun AVON nu doar că îmbogățește opțiunile de cadouri pentru Sărbători, ci aduce și o poveste emoționantă despre familie și momente prețioase petrecute împreună.

Despre AVON

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.