Irina Alionte și Luana Ibacka te învață cum să îți iubești corpul pentru a ajunge la silueta dorită

Luana Ibacka, life coach și video communicator, va susține joi, 7 decembrie, la invitația Irinei Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center, un seminar gratuit în cadrul căruia le va explica invitaților teoria conform căreia atunci când ajungi să îți iubești și să îți apreciezi propriul corp, procesul de slăbire și de a ajunge la forma fizică dorită devine mult mai ușor și mai eficient.

Luana Ibacka și Irina Alionte vor fi gazdele seminarului  “Love your Body”, ce va avea loc la ora 18.30 la Ramada North Hotel București, seminar ce tratează subiectul greutății fizice ce reprezintă, în mare parte, reflecția greutății emoționale.

 Conform acestei teorii, atunci când înveți să ai o relație mai bună cu propriul corp și eliberezi emoțiile negative, vei reuși să ajungi să ai corpul suplu și tonifiat pe care ți-l dorești.

 La evenimentul din 7 decembrie, participanții vor învăța:

  • Cum să lucrezi cu energia ta feminină pentru a accesa noi nivele de încredere în sine și strălucire.
  • Formula pas cu pas pentru a rezolva problema mâncatului emoțional, a ciugulitului între mese și a poftelor de moment
  • Cum sa distingi între nevoile tale și ale celorlați și astfel să te onorezi – chiar dacă te-ai obișnuit să te neglijezi pe tine
  • Cum să îți cultivi o relație de apreciere și iubire față de tine însăți, astfel încât să te hrănesti cu gânduri frumoase și alimente sănătoase
  • De ce este important să ne ascultăm ‘ghidul interior’ – și care este ingredientul secret pentru a te accepta exact asa cum ești

 Evenimentul e 100% gratuit, iar locurile sunt limitate. Înscrierile se pot face pe http://www.bodyshapetransformation.com/love-your-body-seminar-gratuit/

 Cine este Irina Alionte

Irina Alionte este o tânără antreprenoare de 29 de ani care, la puţin timp după terminarea studiilor în Marea Britanie, a fondat Bodyshape Transformation Centre – singurul centru de transformare corporală care garantează rezultatele.

 Ideea sa atipică de a combină fitness-ul şi atmosfera de club s-a dovedit a fi o mişcare extraordinară, ce s-a extins în câteva universităţi din UK, astfel primind premiul pentru Best Business Growth și finanțare de la Guvernul Britanic.

Din dorinţa de a aduce în România know how-ul britanic, la începutul anului 2015, Irina a pus bazele Bodyshape Transformation Centre în cartierul Aviației din Bucuresti – singurul centru de transformare corporală din România care care îmbină antrenamentele personalizate, nutriţia şi coachingul pentru dezvolarea personală.

Echipa sa de experţi în transformare corporală a reuşit să topească peste 3,500 de kg de grăsime si 20,000 de centimetri din talie în doar câteva luni de la deschidere, ceea ce a atras şi mai mult atenţia presei.

Povestea de succes a Irinei a fost până acum mediatizată în publicații de top precum The Huffington Post, Forbes, Cosmopolitan, Business Woman, Avantaje, Capital, Gandul, ZF, Business Magazin, la televiziuni naţionale precum Antena 1, Prima TV, TVRi şi pe numeroase posturi radio.

Cine este Luana Ibacka

Luana Ibacka  este o persoana publica cu un puternic impact in social media datorita celor 2 decenii si jumatate de mass media si televiziune, o femeie cu realizari profesionale si personale, mama unei fete de 14 ani.

A absolvit cursurile si metoda SILVA, curs de medicina biologică GUNA- Milano, curs dezvoltare chakre, curs reiki, curs fitness constient, curs Essence Foundation, curs domoterapie și feng shui, inițiere numerologie, iniâiere hipnoterapie, modulul de terapii corporale , modulul noțiuni de psihologie și grupuri de dezvoltare personală Anatecor, curs dans contemporan, cursuri tango, curs contact improvisation.

A început activitatea de speaker, lector, life coach în 2011. Primele conferințe și seminarii au fost alături de Anatol Basarab, Leontina Studineanu, Bogdan Comanescu, Luminita Nicolescu,  apoi a lucrat individual, în ateliere, seminarii, conferințe publice sau grupuri mici.

A participat ca speaker în diferite evenimente de anvergură precum Zilele BIZ sau Congresul de medicina alternative, și ca voluntar în caravane educaționale pentru promovare de carte, cât și în nenumărate evenimente centrate pe problemele mamelor, femeilor singure, divorțate.

Experienta  de communicator si viziunea integrativă asupra corpului, minții și sufletului, au legătura cu cei 25 de ani de Mass Media, ultimii 10 fiind strict legați ca documentare și contribuție, de un stil de viață bazat pe valori clasice, pe morală și adevăr. Prin toate aceste ateliere/seminarii, cursanții au posibilitatea de a-și descoperi noi resurse și calități personale, abilităti de comunicare, talente,  pe care apoi să le dezvolte prin practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.