Irina Alionte lansează prima carte din România despre transformarea corporală holistică: Bucuria de a fi în formă

După ce a fost premiată în Marea Britanie pentru înființarea centrului de transformare corporală Bodyshape, reușind să aducă în formă mii de oameni, inclusiv în România, Irina Alionte lansează “Bucuria de a fi în formă”, prima carte din România despre transformarea corporală holistică. Cartea are la bază trei piloni importanți: antrenamente, alimentație și atitudine.

Autoarea a studiat timp de patru ani cele mai eficiente metode de antrenament și planuri alimentare care au dat rezultate în cazul a mii de oameni, precum și tehnici de echilibrare emoțională care ajută ca rezultatele să fie durabile.

Ce face ca această carte să vină în cel mai bun moment

Cartea vine la un moment potrivit deoarece, la mai bine de un an de la declanșarea pendemiei, mulți oameni simt că au nevoie să reintre în formă, să aibă o relație echilibrată cu alimentația și să își consolideze sistemul imunitar prin trecerea la un stil de viață sănătos.

Cartea are la bază poveștile de succes a mii de oameni care au cunoscut schimbarea în bine prin formula Bodyshape Transformation Center, centrul unde peste 2500 de oameni au slăbit 6000 de kilograme, respectiv 30.000 de centimentri din circumferință, prin metoda complexă pe care Irina Alionte și echipa Bodyshape au implementat-o în România în ultimii ani. 

Cartea Bucuria de a fi în formă poate fi comandată pe www.bucuriadeafiinforma.ro.

În cele 272 de pagini, Irina Alionte detaliază modalitățile prin care se pot depăși diversele tipuri de blocaje care împiedică menținerea unei greutăți în limite normale și oferă numeroase modalități pentru a depăși poftele de dulce și compulsiile de moment. În carte sunt incluse zeci de exerciții de conștientizare care vor aduce transformarea interioară care să susțină

Bucuria de a fi în formă este prima carte din România despre transformarea corporală din punct de vedere holistic, pe toate cele 3 paliere pe care e nevoie să lucrezi pentru a avea avea un rezultate sustenabil. Am numit-o formula celor 3A și sunt cei 3 piloni care stau, nu doar la baza cărții, ci și la baza oricărei transformări de succces: antrenamente, alimentație și atitudine. Intenția mea este să arăt că este important ca oamenii să știe cum să se antreneze inteligent, să învețe cum să se alimenteze sănătos, echilibrat și mesele să-le facă o reală plăcere, dar și să își cultive o atitudine de învingători, astfel încât să simtă că merită și să mențină un stil de viață sănătos pe termen lung”, declară Irina Alionte.

Cu ce vine nou cartea Irinei Alionte

În capitolul dedicat antrenamentului inteligent, autoarea ne învață cum să facem sport corect, eficient și plăcut, dar și cum să alegem cel mai bun tip de antrenament pentru fiecare dintre noi – direct de la un specialist, triplu campion național la fitness.

„În acest capitol vom descoperi:

 • Cum să ne mobilizăm să ne ținem de un program de sport: secretul oamenilor de succes care reușesc să aibă energie pe parcursul întregii zile
 • Ce tip de antrenament este cel mai eficient pentru tonifiere și arderea grăsimii nedorite, astfel încât să avem un corp armonios și bine-definit
 • Efectul After-Burn: cum să continui să arzi grăsimea nedorită chiar și după ce antrenamentele au luat sfârșit (adică să arzi calorii în timp ce dormi!)
 • Cum să te reapuci de sport, chiar dacă nu ai mai făcut exerciții de mult timp, nu-ți place să faci mișcare sau chiar dacă nu te simți în largul tău în sala de fitness
 • 4 exerciții pentru a scăpa de durerile de spate datorate statului în fața calculatorului prea mult timp”, spune Irina Alionte.

În capitolul dedicat alimentației sănătoase, autoarea ne învață cum să ne hrănim inteligent pentru a arde grăsimea în exces. Mai exact:

 • Adevărul despre diete și cum să te alimentezi corect pentru un corp de invidiat
 • Cum arată “farfuria ideală” și care sunt porțiile recomandate, astfel încât să te menții în forma
 • Plan de Nutriție Inteligentă simplu și ușor de urmat pentru 3 săptămâni (vei știi exact ce să mănânci la mic dejun, prânz, cina, precum și la gustările dintre mese)
 • Rețete delicioase de la nutriționistul Bodyshape: 7 gustări “nevinovate” + 7 idei de sucuri sănătoase, ușor de preparat
 • Bonus pentru cititoare: cum să-ți modifici stilul alimentar astfel încât să scapi de celulită rapid și ușor

În capitolul dedicat setării mentalității de învingător, Irina Alione subliniază cât de important este ca, alături de antrenament inteligent și plan nutrițional pe măsură, să lucrăm cu noi înșine pentru a depăși blocajele mentale ce ne-ar împiedica să atingem obiectivul propus și să ne simțim bine cu noi înșine.

Fără acest pilon, niciun plan de antrenament sau de nutriție nu va funcționa vreodată, pe termen lung. Recâștigă-ți încrederea în tine, fără să mai cedezi tentațiilor culinare și poftelor de moment.

În acest capitol vei descoperi:

 • Metode și tehnici dovedite care să te ajute să depășești pofta de dulce, ciugulitul dintre mese și mâncatul excesiv
 • Cum să redobândești controlul asupra alegerilor tale și să-ți construiești o relație armonioasă cu mâncarea
 • Cum să iți menții motivația să duci un stil de viață sănătos și să spui STOP vieții trăite pe ‘pilot automat’ – chiar dacă te-ai obișnuit în zona de confort de multă vreme
 • Exercițiul de 5 minute dimineața, care te va ajuta să ai o zi de 10 ori mai bună
 • Cum să iți autogenerezi emoții pozitive, că să nu mai reacționezi la evenimentele din viața ta”, explică autoarea Irina Alionte.

Cartea are la bază poveștile de succes a mii de oameni care au cunoscut schimbarea în bine prin formula Bodyshape Transformation Center, centrul unde peste 2500 de oameni au slăbit 6000 de kilograme, respectiv 30.000 de centimentri din circumferință, prin metoda complexă pe care Irina Alionte și echipa Bodyshape au implementat-o în România în ultimii ani. 

Tombolă cu premiu un weekend în Spania

Toți cei care achiziționează cartea până la 5 septembrie 2021, și vor posta Facebook sau Instagram poza cu cartea “Bucuria de a fi în Forma” + o scurtă descriere + hashtag #bucuriadeafiinforma + TAG către “Bodyshape Transformation Centre”(Facebook) sau @bodyshaperomania(Instagram) , vor intra în cursa pentru un premiu tentant: 3 nopți de cazare pentru 2 persoane la Puente Romano 5*, cu mic dejun inclus + acces la sauna, gym, terenuri de tenis și toate facilitățile resort-ului, plus multe alte surprize. Câștigătorul, ales prin tragere la sorți pe 6 septembrie, va avea parte de însoțirea Irinei Alionte, autorul cărții, care îi va fi alături pe tot parcursul sejurului. Perioada călătoriei va fi aleasă de comun acord cu Irina Alionte și va avea loc în intervalul Octombrie 2021 – Martie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.