A început Top Beauty Trade Show 2023, cel mai mare eveniment de frumusețe profesională din România

Top Beauty Trade Show, cel mai mare eveniment de frumusețe profesională din România organizat de Top Line, a ajuns la a zecea ediție și a fost lansat sâmbătă, 7 octombrie, printr-o serie de evenimente surpriză, online și offline. Sute de persoane au vizitat, încă de la prima oră a dimineții, magazinul Top Line din România, și alte zeci de mii magazinul online www.topline.ro pentru a prinde cele mai mari reduceri din an la produse cosmetice profesionale, discounturi de până la 70% la branduri precum Moroccanoil, Babor, Guinot, Academie, Kevin.Murphy, K18, Joico, Mary Cohr, TiGi, Vitality’s, Dermia Solutions, CND, Kryolan.

Timp de nouă zile, până la 15 octombrie 2023, în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București) vor avea loc evenimente în cadrul cărora vizitatorii vor putea interacționa cu cei mai buni specialiști din domeniul frumuseții profesionale, la beauty cornerele amenajate de Top Line.

În fiecare zi va exista câte un loc destinat frumusetii unde vizitatorii vor testa cele mai noi produse de înfrumusețare, iar specialistii îi vor consilia în a alege produsele cele mai potrivite. Vor fi astfel opt insule de frumusete, fiecare alocată unei categorii: haircare, skincare, nails și nutriție, abordând astfel tematica completă a frumuseții IN and OUT.

Insulele dedicate îngrijirii părului (10, 13 și 14 octombrie)

Hairsyliștii profesioniști vor fi prezenți în magazinul Top Line pentru a prezenta tendințele în domeniu, vor oferi tips & tricks despre cum să ne reziste coafura mai mult timp, în funcție de nevoile diferite ale părului, vor recomanda produsele potrivite tipului de păr, multe dintre aceste produse fiind abia lansate și disponibile la beauty corner.
•           Marti, 10 octombrie: Beauty Corner Vitality’s
•           Vineri & sâmbătă, 13-14 octombrie: Beauty Corner Moroccanoil

Insulele dedicate îngrijirii tenului (9 și 13 octombrie)

Esteticieni profesioniști vor fi prezenți pentru a oferi diagnostic facial gratuit pentru fiecare persoană, identificând astfel condiția tenului și nevoile specifice, recomandându-le o rutină personalizată cu rezultate rapide și de durată.
•           Luni, 09 octombrie: Beauty Corner Guinot
•           Joi, 12 octombrie: Beauty Corner Babor

Insulele dedicate îngrijirii unghiilor (7 și 15 octombrie)

La Top Beauty Trade Show vor fi lansate și cele mai noi tendințe în manichiură. Vizitatorii vor descoperi noile colecții de toamnă-iarnă și se vor răsfăța cu mini manichiuri în cele mai cool nuanțe. În plus, vor descoperi și cele mai noi produse pentru îngrijirea pielii mâinilor.
•           Sâmbătă, 07 octombrie: Beauty Corner CND
•           Duminică, 15 octombrie: Beauty Corner CND

Insula dedicață nutriției

Frumusețea vine din interior, de aceea, va fi acordată o zi întreagă sfaturilor de nutriție. Specialiștii în nutriție îi vor aștepta pe vizitatori cu gustări dulci sănătoase, extra proteice, cu fibre, fără zahăr și fără gluten. În plus, vizitatorii vor fi ajutați în crearea unui plan personalizat de dietă, care contribuie la menținerea sănătății și frumuseții, fără compromisuri în ceea ce privește gustul.
•           Miercuri, 11 octombrie: Beauty Corner Gianluca Mech

Pe toată durata Top Beauty Trade Show 2023 (7-15 octombrie), toate produsele distribuite de Top Line vor avea discounturi de până la 70% în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line (lista acestora este disponibilă pe www.topline.ro). Evenimentul de deschidere a Top Beauty Trade Show a fost organizat în magazinul Top Line și a avut ca parteneri Chez Marie Confiserie și Aqua Carpatica.

Întâlniri cu influenceri, giveaways, premii și vouchere cadou

  • Top Beauty Trade Show va aduce surprize plăcute tuturor celor care vor vizita plaformele offline și online Top Line.
  • Primii cumpărători de sâmbătă, 7 octombrie, au primit deja cadouri garantate (ex: seturi de produse profesionale pentru îngrijirea părului).
  • Cei care vor achiziționa produse peste un anumit prag valoric vor primi vouchere sau cadouri în produse.
  • Sâmbătă, 14 octombrie, ora 12.00, influencerul Marisa Paloma se va întâlni cu followerii săi în magazinul Top Line în cadrul unui eveniment, cu intrare liberă, unde vizitatorii vor primi cadouri garantate, vor putea participa la tombole și vor avea parte de multe surprize, inclusiv lansarea noii colecții Moroccanoil Frizz Control.
  • Influenceri de top vor anunța în fiecare zi coduri de extra reducere pe paginile lor de socializare, astfel încât produsele Top Line vor fi disponibile la discounturi chiar de 80%.
  • Vor avea loc concursuri cu premii, de tip Giveaway, pe pagini de Instagram (Diana Baicu și Ruxandra Luca)
  • În saloanele partenere Top Line vor avea loc seminarii pentru profesioniștii din domeniu
  • Fiecare vizitator la Beauty Cornerele Top Beauty Trade Show  va beneficia nu doar de beauty concierge, ci și de goodie bags cu cele mai noi produse.

Marile branduri de beauty lansează noi colecții și produse

Pe durata Top Beauty Trade Show vor fi lansate noi produse ale marilor branduri de beauty. Specialiștii, dar și publicul pasionat de frumusețe, vor avea ocazia să descopere noul Moroccanoil Frizz Control, seturile speciale pentru Crăciun Moroccanoil, seturile K18 Damage Repair, noile produse de haircare Joico, șapte seturi noi Kevin.Murphy Holiday 2023, două game noi Vitalitys – Care & Style Volume și Care & Style Nutritivo, noul Advent Calendar Babor, noua gamă Babor Triple-Retinol, Advent Calendarul de Crăciun Academie, gama Academie Pure, seturi cadou de Crăciun Academie, Advent Calendar Guinot, seturi de Crăciun Guinot și Mary Cohr, colecția de iarnă CND.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.