În luna decembrie, în Băneasa Shopping City ninge ca în povești!

După un întreg an de răsfăț în care Băneasa Shopping City și-a tratat vizitatorii cu cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului, în perioada Sărbătorilor, centrul comercial își dorește să le ofere clienților săi, pe lângă cea mai mare varietate de branduri, și o atmosferă autentică de iarnă! Una care să ne introducă în povestea Crăciunului și care să ne inspire să alegem cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, desigur, împachetate pe măsură. Sărbătorile de iarnă sunt despre experiențe și mai puțin despre goana după cadouri: decorațiunile și ornamentele de Crăciun sunt completate de fantezia muzicii și a mirosului de iarnă, iar tunurile de zăpadă și alaiul lui Moș Crăciun sunt încă un motiv de bucurie pentru întreaga familie!

Magia Crăciunului

Toți cei care vor trece pragul centrului comercial începând cu luna decembrie se vor bucura de magia Crăciunului! În Băneasa Shopping City vor exista decorațiuni luminate și colțuri instagramabile pentru cele mai reușite poze de familie. Muzica și mirosul specifice Sărbătorilor vor completa atmosfera de poveste, iar cea mai mare surpriză de care fiecare dintre noi are nevoie în această perioadă și care ar întregi imaginea ideală pe care o avem despre Crăciun, este ninsoarea: anul acesta, de la începutul lunii decembrie, în Băneasa Shopping City ninge ca în povești!

Pe coridoarele centrului comercial, în perioada 16-23 decembrie, Moș Crăciun, alături de alaiul său format din colindători și personaje îmbrăcate în costume de poveste, vor fi elementul surpriză și motivul de bucurie al celor mici și al întregii familii. Printre colinde, voie bună și cadouri, alaiul lui Moș Crăciun va aduce un strop de fericire fiecărei persoane care îi va ieși în cale.

Magia Crăciunului se va resimți în fiecare colț din Băneasa Shopping City, iar magazinele au pregătit multe surprize pentru toți cei care îi vor vizita în această perioadă!

Servicii speciale de împachetare a cadourilor

Împachetarea cadourilor pentru cei dragi devine în sine o experiență, iar fiecare lucru oferit în dar trebuie să fie memorabil! Între 3 – 6 și 13 – 24 decembrie, clienții pot apela la serviciul gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun. Cele 2 standuri din centrul comercial, amplasate în zonele H&M și Feeria, vor oferi un serviciu de cea mai înaltă calitate tuturor celor care își vor achiziționa cadouri din Băneasa Shopping City.

Programul de Sărbători

Băneasa Shopping City va avea și un program special în perioada Sărbătorilor. Între 20 – 23 decembrie, programul magazinelor și restaurantelor va fi prelungit până la orele 23.00. Pe 24 decembrie programul va fi scurt, până la orele 19.00, iar pe 25 decembrie, in prima zi de Craciun, centrul comercial va fi închis. Pe 31 decembrie programul va fi de asemenea scurt, până la orele 18.00, iar pe 1 ianuarie, Băneasa Shopping City va fi închis.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați www.baneasa.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.