Immune Booster – aliatul ideal pentru menținerea imunității la un nivel optim

Herbalife Nutrition oferă vara aceasta un boost de imunitate cu noul supliment Immune Booster lansat acum în mai multe piețe din EMEA. Immune Booster conține vitaminele C și D, seleniu și zinc care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Produsul mai conține și EpiCor®, un ingredient dovedit științific și principalul component fermentat integral din lume.

Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu, medic primar în igiena alimentaţiei şi nutriţie, membru în Comitetul Consultativ în Nutriţie Herbalife subliniază că toate vitaminele și mineralele sunt esențiale în apărarea imună, dar că un rol aparte îl au vitaminele C și D, zincul și seleniul. “Suplimentele completează nutrienții ce vin prin alimente și sunt utile mai ales când vine vorba de elemente mai greu de dobândit în alimentația obișnuită, cum ar fi anumite tipuri speciale de fibre prebiotice, ce stimulează proliferarea bacteriilor prietenoase în microbiota intestinală. Toate vitaminele și mineralele sunt esențiale în apărarea imună, dar un rol aparte îl au vitaminele C, D. Între elementele minerale, Zincul a fost des folosit mai ales în profilaxia infecțiilor respiratorii, ca și Seleniul, care este un important antioxidant”, menționează dr. Corina Zugravu.

Deși un stil de viață activ și sănătos, care include o alimentație bună, este esențial pentru ca sistemul imunitar să fie mereu în formă, foarte multor oameni le lipsesc anumiți nutrienți de care organismul are nevoie. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) estimează că aproape 75% din populația mondială nu consumă cantități suficiente de fructe și legume, care reprezintă sursa principală de antioxidanți ce au rolul de a întări sistemul imunitar. Folosirea unui supliment alimentar, precum Immune Booster, ca parte integrantă a unui stil de viață activ și sănătos, poate fi foarte utilă în susținerea imunității.

Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu este de părere că vara este sezonul ideal pentru a păstra imunitatea la un nivel optim. „Consumul de fructe și legume este maxim, pentru că toate sunt proaspete și în sezon, oferind o baterie întreaga de vitamine, minerale și antioxidanți. Vara e momentul să „dăm un brânci” imunității nespecifice, să practicăm ceea ce înainte se numea „călire”: să stăm afară la aer curat cât mai mult timp, să ne expunem la soare (bine protejați, desigur), să facem baie în ape cu temperaturi mai scăzute”, explică Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu.

Immune Booster este foarte simplu de preparat; trebuie doar diluat în 150 ml de apă și consumat zilnic în timpul unei mese. Produsul poate fi folosit împreună cu alte produse Herbalife Nutrition precum Formula 1 sau Aloe Max, fiind adecvat și pentru vegetarieni. Este disponibil în cutie cu 10 pliculețe ambalate individual.

Immune Booster este disponibil în prezent în România, începând cu 19 iulie. Pentru mai multe detalii despre Immune Booster, accesați www.herbalife.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.