Illuma Clinique contribuie la eforturile SAMAS de ajutorare a familiilor refugiate din Ucraina

Illuma Clinique doneaza Asociatiei SAMAS din incasarile obtinute prin vanzarile de carduri cadou ale acestei luni pentru ajutorarea femeilor care au fugit din calea razboiului din Ucraina.

Luna martie, o luna cu semnificatie speciala pentru sexul frumos, a venit in 2022 cu incercari extrem de grele pentru zeci de mii de femei din Ucraina: razboiul le-a impins sa ia calea pribegiei, singure sau cu copii de mana ori in burtica, doar cu cateva lucruri adunate in graba, absolut insuficiente pentru o viata decenta printre straini.

De la declansarea conflictului militar, Asociatia SAMAS (Sanatate pentru Mame si Sugari) sta in permanenta legatura cu asistentii medicali comunitari de la granita cu Ucraina si trimite refugiatilor cele necesare: haine, produse de igiena, scutece etc.

Aceasta dedicare a inspirat conducerea Illuma Clinique sa marcheze Luna Femeii intr-un mod special si util pentru zecile de mii de ucrainence aflate acum intr-o situatie extrem de dificila: 10% din incasarile rezultate din vanzarea Cardurilor Cadou Illuma Clinique in luna martie vor fi donate Asociatiei SAMAS pentru directionarea catre eforturile depuse la granita cu Ucraina.

„Cardul Cadou Illuma Clinique ofera beneficiarilor optiunea de a-si alege singuri serviciile dorite pentru ingrijirea pielii, iar prin versatilitatea sa a devenit extrem de popular. Aceasta ne da sperante ca vom strange fonduri importante pentru a ne alatura eforturilor depuse de Asociatia SAMAS pentru a ajuta femeile si mamele afectate de razboiul din Ucraina. Cardurile pot fi achizitionate de la sediul nostru sau online https://illumaclinique.ro/  .”, a declarat Alexandra Crasmaru, fondator Illuma Clinique.

Asociatia SAMAS este organizatia non-profit care a dezvoltat singura retea nationala de Educatori Perinatali (asistenti medicali si moase) specializati in educatia prenatala si postnatala, in nutritia mamei si copilului, oferind indrumare mamelor in adoptarea unor decizii pertinente in ce priveste ingrijirea si nutritia lor si a copiilor, de la conceptie si pana la varsta anteprescolara.

„Fondurile donate de Illuma Clinique ne vor permite sa echipam parte dintre cele 120 de Cutii ale Bebelusului care vor pleca spre Ucraina in perioada urmatoare. Umanitatea nu are granite! Impreuna putem reaprinde speranta si frumusetea in ochii acelor femei aflate intr-o situatie extrem de dificila”,  a declarat Eli Roman, presedinte Asociatia SAMAS.

Programul Cutia Bebelusului a fost lansat in 2019 in beneficiul mamelor vulnerabile, fiind inspirat de o initiativa finlandeza de prevenire a mortalitatii infantile. Peste 300 de tinere mame au primit Cutia Bebelusului de inceputul programului.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.