Idei de cadouri Balmain Hair Couture pentru sarbatorile de iarna

Dragele mele, luna decembrie este perfecta pentru a face surprize persoanelor dragi din viata voastra. Daca va doriti un cadou deosebit, va invit sa vedeti colectia Balmain Hair Couture, creata special pentru a sarbatori magia sarbatorilor de iarna.

Colecția de seturi cadou și accesorii în ediție limitată este inspirată din detaliile aurii ce poartă semnătura casei de modă Balmain și „Orașul luminilor”.

De la Golden Backstage Session Case, până la accesorii pentru păr în ediție limitată cu detalii aurii ce poartă semnătura casei de modă Balmain, placate cu aur de 18K , seturile de cadouri toamnă-iarnă din 2021 sunt cadourile perfecte de Crăciun pentru a-i surprinde pe cei dragi.

Gift Calendars FW21

Limited Edition Fall-Winter 2021

Limited Edition Gift Calendar FW21 este inpirat de frumusețea sărbătorilor de iarnă din Paris, de clădirile luxoase, antice acoperite de zăpadă si conține 10 produse pentru păr Balmain Hair Couture must-have în acest sezon.

Large Calendar

Conține:Thermal Protection Spray, Moisturizing Shampoo & Conditioner Travel Size, Argan Moisturizing Elixir, Leave in Conditioning Spray Travel Size, Mini Detangling Spa Brush, Black Fourche, Texturizing Salt Spray, Golden pocket mirror, and Scented Candle.

Medium Calendar

Conține:Texturizing Salt Spray, Moisturizing Styling Cream, Argan Moisturizing Elixir, Golden pocket mirror, and Scented Candle.

Care Gift Sets FW21

Limited Edition Fall-Winter 2021

The Moisturizing Gift Set FW21The Moisturizing Gift Set este creat pentru a oferi hidratare optimă și protecție pentru părul natural și pentru părul vopsit. Produsele din acest set oferă protecție împotriva razelor UV și îmbunătățește retenția culorii.

Conține: Moisturizing Shampoo, Moisturizing Conditioner, și Moisturizing Repair Mask.

The Revitalizing Gift Set FW21

The Revitalizing Gift Set este un tratament intens pentru părul foarte uscat, deteriorat sau foarte procesat.

Conținutul Revitalizing Gift Set a fost creat pentru a întări, reconstrui și repara părul din interior.Conține: Revitalizing Shampoo, Revitalizing Conditioner, and Revitalizing Mask.Couleurs

Couture Care Gift Set FW21

Couleurs Couture Care Gift Set este un tratament intens pentru părul vopsit, deteriorat sau foarte procesat.Conținutul Couleurs Couture Care Gift Set a fost creat pentru a repara, întări și revitaliza părul pentru a prelungi culoarea părului mai mult timp.Conține: Couleurs Couture Shampoo, Couleurs Couture Conditioner, Moisturizing Styling Cream.

Backstage Session Case FW21

Limited Edition Fall-Winter 2021

Limited Edition Fall-Winter 2021 Backstage Session Case este inspirată de detaliile aurii ce poartă semnătura casei de modă Balmain.

Backstage Session Case, în combinație cu logo-ul în relief, o transformă într-o geantă de lux, care conține toate elementele esențiale pentru îngrijirea părului pentru a avea mereu un păr sănătos. Cureaua pentru încheietura mâinii este confortabilă și foarte ușor de purtat în timpul călătoriei.

Conținutul Limited Edition Fall-Winter 2021 Backstage Session Case a fost creat special pentru a acorda protecție părului în timpul sezonului toamnă-iarnă. Conține:· Texturizing Salt Spray· Thermal Protection Spray· Golden Pocket Mirror

CORDLESS STRAIGHTENER

Limited Edition Fall-Winter 2021

Limited Edition Cordless Straighteners din acest sezon sunt produse de lux, foarte atrăgătoare. Un must have pentru backstage sau pentru călătorii.

Placa de îndreptat părul fără fir este indispensabilă atunci când călătorești și dorești să-ți retușezi părul rapid. Placa vine împreună cu o geantă personalizată cu logo Balmain și are un sistem de protecție împotriva căldurii (în interior) pentru a putea păstra în siguranță placa imediat după ce o folosești.

Tehnologia avansată a plăcilor din titan oferă rezultate perfecte pentru a avea mereu un păr sănătos. Are 3 setări de temperatură (de la 160 ° C / 320 ° F la 200 ° C / 392 ° F) și se oprește automat după 30 de minute. Autonomia bateriei este de 30 minute, timp în care te poti bucura un styling fără efort.

Disponibile în saloanele partenere BALMAIN HAIR COUTURE prin intermediul Selena ES Romania, unic distribuitor Balmain Hair Couture în România : www.selenaprofessional.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.