Guinot a prezentat la Gala Atipic Beauty două noi programe de înfrumusețare. Soluții personalizate pentru un efect complet de beauty

Institutul Guinot România a fost partener al Galei Atip Beauty 2022 și a prezentat, în cadrul evenimentului, două noi programe de înfrumusețare, soluții personalizate care oferă un efect complet de brauty.

Completând mesajul inspirational al galei produsă de Andreea Marin, în cadrul căreia mesajul serii – “Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!” – s-a împletetit cu moda și cu fenomenul artistic, Institutul Guinot a venit în întâmpinarea participanților și a invitaților cu soluții profesionale de înfrumusețare, care, prin eficiența și delicatețea lor, pun în valoare frumusețea naturală a celor care apelează la ele.

”Institutul Guinot susține frumusețea diversă, sub toate aspectele sale, punând accent pe soluții personalizate potrivite pentru fiecare persoană în parte. Suntem cu toții diferiți, cu nevoi diferite, dar cu toții ne dorim să ne simțim bine în pielea noastră și să fim admirați și apreciați pentru ceea ce suntem. Susținem inițiativa și mesajul Galei Atipic Beauty, care ne prezintă în fiecare an modele inspiraționale de oameni puternici care, în ciuda dizabilităților cu care se confruntă, dovedesc a fi demne și puternice. Fiecare dintre noi are dreptul să fie sănătos și frumos, încântat de modul în care arată, iar frumusețea merge mereu mână în mână cu sănătatea. Guinot susține acest lucru și oferă întotdeauna soluții de înfrumusețare potrivite pentru fiecare dintre noi, soluții care, prin conceptul Clean Beauty, respectă și protejează sănătatea pacienților și a mediului înconjurător!”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

În cadrul gamei Atipic Beauty, Institul Guinot a prezentat două programe de înfrumusețare.
Programul facial Detox si Luminozitate este conceput în jurul tratamentului Detoxygene și al gamei de produse Bioxygene, acum extinsă cu un nou produs, masca facială Bioxygene.
Programul corporal Shape your Beauty este axat în jurul terapiilor corporale realizate cu ajutorul tehnologiei Techni Spa și al produselor de slăbire și detox.

Programul facial Detox si Luminozitate
Programul Detox si Luminozitate, disponibil la Institutul Guinot din București, este potrivit tuturor persoanelor, indiferent de condiția tenului. Această adresabilitate amplă este datorată de efectul detox și oxigenant al formulelor din tratamentul Detoxygene și al produselor Bioxygene. Este perfect a fi urmat în timpul verii, deoarece stimulează aportul de oxigen, care întărește mecanismele antioxidante ale tenului. Astfel, tenul își menține aspectul tânăr și luminos, indiferent de condiția tenului. Acest program este adecvat mai ales în cazul tenurilor sensibile sau reactive,  deoarece întărește bariera cutanată a pielii, prevenind instalarea altor dezechilibre.

Care sunt beneficiile Guinot Detoxygene

Detoxygene este un tratament care detoxifiază și oxigenează tenul. Este special conceput pentru a neutraliza efectele nocive ale poluării externe (noxe, emisii industriale, fum de țigară, etc) sau domestice (germeni, praf, produse de curățenie, etc), ori ale unui stil de viață dezorganizat (dietă incorectă, stres, lipsa somnului).

Proiectat și implementat de specialiștii Guinot, tratamentul elimină celulele moarte, toxinele si reoxigenează pielea, aceasta recăpătându-și strălucirea și putând respira din nou.
Produsele sunt ideale pentru a fi folosite în condiții de lipsă de oxigen, atunci când stăm în spații puțin aerisite sau în care funcționează aerul condiționat.

Produsele complementare Bioxygene

Noul produs Guinot, masca Bioxygene, este o formulă inovatoare, hibrid, care oferă luminozitate tenului și îl protejează de efectele nocive ale poluării. Conține complexul Pro-Oxygene, care crește consumul de oxigen în celule, și activi speciali care împiedică depunerea de particule poluante pe ten. Se obține un ten mai luminos și mai rezistent în fața efectelor poluării urbane.

Mousse Bioxygene este o spumă de curățare facială, ce conține Pro-Oxygen, cu textură aerată și aromă proaspătă care curăță tenul, stimulează asimilarea oxigenului de către celule și oferă o stare generală de bine.

Serumul Bioxygene conține Pro-Exygen Detoxiline, acționează la nivel celular, stimulând funcția naturală de regenerare celulară. Contracarează efectele radicalilor liberi produși de factorii poluanți. Oferă acel boost de energie de care celulele pielii au nevoie pentru regenerare și stimulează funcția de absorbție, retenție și dispersie a oxigenului în piele.

Crema Bioxygene conține Pro-Oxygen și Purisoft, întregește programul de oxigenare al pielii prin crearea unui film protector la suprafața acesteia, păstrând în interior toate beneficiile acestui program special de îngrijire.

Programul corporal Shape your Beauty

Programul Shape your Beauty asociază tehnologia patentată Techni Spa cu efect de slăbire, anticelulită și fermitate, cu produsele cu formule avansate pentru rezultate rapide și vizibile.

TechniSPA® este o metodă de tratament cu tehnologie patentată Guinot, Dublă-Palpare Rulare, care oferă rezultate excepționale, grație utilizării simultane a trei tehnologii specifice:
•             Dubla Dermo Lipo-Aspirație este un sistem patentat prin care, cu ajutorul unei singure mișcări tehnice, capul de masaj realizează două acțiuni cu efect de slăbire. În timpul mișcării, acesta creează un efect de aspirare asupra pielii, formând două pliuri cutanate. Astfel, eficiența tratamentului este dublată;
•             Dubla ionizare de slăbire sporește rezultatele tratamentului prin modul în care optimizează pătrunderea și difuzia în piele a ingredientelor din serul activ;
•             Efect termic de slăbit. Difuzia căldurii ajută la dizolvarea grăsimilor de la suprafața pielii și stimulează microcirculația cutanată, pentru a facilita drenajul limfatic și netezirea pielii.
Metoda de tratament cu dispozitivul TechniSPA® destochează depozitele de grăsime, atenuează celulita, subțiază rotunjimile și reconturează silueta. Acest tratament tratează toate zonele afectate de depozite de grasime si celulita.

Produse asociate:
Crema Guinot Slim Detox asociază ingrediente active tehnologice care au efect de anticelulită și slăbire, detoxifiantă și drenantă, completate de masajul efectuat cu ajutorul aplicatorului cu bile incorporat.

Slim Detox are dublă acțiune, biologică și mecanică. Formula avansată diminuează volumul adipocitelor și, prin urmare, reduce rotunjimile nedorite. Totodată, susține drenajul limfatic și îmbunătățește starea de sănătate și condiția picioarelor. Aplicatorul cu bile permite un masaj care «sparge » celulita, intensifică circulația fluidelor și ajută la detoxifierea pielii și la eliminarea toxinelor.

Tehnologia Slim Detox este:
Anti-celulitică:
Are la bază Cellulysium derivate din alge marine rosii, care ajută la restabilirea echilibrului dintre lipogeneză și lipoliză, ducând la o reducere a volumului adipocitelor pentru un efect optim de slăbire.
Extract din scoarță de mahon African, care stimulează sinteza colagenului XVIII, datorită conținutului său ridicat de polifenoli, ajutând la întărirea pielii și la estomparea depozitelor de celulita.
Drenantă:
Conține extract din ghimbir salbatic, care ajută la îmbunătățirea circulației și promovează drenajul fluidelor pentru a reduce excesul de grăsime și pielea slăbită, resculptând silueta și îmbunătățind aspectul și confortul picioarelor.
Această cremă este recomandată persoanelor care au celulita în faza incipientă, are rol corector și, mai ales, preventiv, grație acțiunii drenante.

Capsulele Slim Logic sunt un supliment nutritiv pentru slăbit eficient și sigur care ajută la reducerea grăsimii și a retenției de apă.
Acțiunea de slăbire este asigurată de extractele de guarana și nuci kola, care contribuie la reglarea greutății și la arderea grăsimilor
Acțiunea de reducere a retenției de fluide este asigurată de extractul de hibiscus, care ajută la eliminarea toxinelor și a retenției de apă.

Tratamentul cu capsule Slim Logic este suficient pentru o lună și se administrează două capsule pe zi: o capsulă în timpul micului dejun și o capsulă în timpul prânzului. Produsul este dedicat exclusiv adulților. Nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Completează tratamentul profesional și crema pentru acasa.

În cazul celulitei persistente, localizate, Guinot Creme Minceur Chrono este tratament intensiv de slăbire de 15 zile. Formula sa intensă acționează asupra depozitelor de celulită și stimulează arderea și eliminarea grăsimilor, datorită concentratului de slăbire.

Pentru efect de anticelulită și slăbire pe zone mai mari, Guinot Creme Minceur Slim Logic este formula cea mai potrivită. Are acțiune dublă,  de ardere a grăsimilor și acțiune anti-retenție de apă, cu efecte intensificate prin descompunerea și eliminarea grăsimilor. Astfel celulita este atenuată, iar aspectul de „coajă de portocală” este vizibil corectat. Silueta este subtiata si resculptată.

Programele Guinot sunt disponibile la Institutul Guinot din București (Calea Dorobanți, 166-122, www.guinot.ro), unde doctorii în frumusețe oferă diagnostic și plan de tratament personalizat, astfel încât fiecare pacient să aibă rezultatele maxime în funcție de propriile nevoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.