Guinot Institut a lansat programe avansate anticelulită, detox și remodelare corporală

Primăvara reprezintă, an de an, începutul sezonului de pregătire intensivă pentru obținerea siluetei ideale. Guinot Institut a lansat, în acest sens, programe avansate ce au scopul de a elimina celulita, de remodelare corporală, precum și efect de detoxifiere a organismului. Programele includ tratamente profesionale efectuate în Institutul Guinot din București, completate de produse Guinot specifice, de îngrijire corporală, pentru acasă.

Stop Celulita!

Celulita este una dintre cele mai frecvente probleme de estetică corporală. Indiferent că este cauzată de un stil de viață dezechilibrat, excese alimentare sau slăbire, depozitele inestetice de grăsime se localizează cu precădere pe coapse, șolduri, abdomen sau genunchi, iar pielea capătă aspect de «coajă de portocală».

Special pentru corectarea și prevenirea amplificării acestei probleme, Guinot Institut România a lansat STOP CELULITA – un concept de programe avansate pentru remodelare corporală. 

Soluția Guinot are două abordări – anticelulită & slăbire și anticelulită & detox. Programele STOP CELULITA asociază tratamente corporale, efectuate cu tehnologia patentată Techni Spa, sau cu metodele manuale signature Guinot, și produse high tech, formulate cu ingrediente active, pentru a livra rezultate maxime.

Abordarea Guinot începe întotdeauna cu diagnosticul și stabilirea obiectivului de înfrumusețare realizate de doctorii în frumusețe Guinot. Pentru stabirea corectă a programului, la Guinot Institut se efectuează analiza corporală cu aparatul Tanita și se iau măsurătorile, tocmai pentru a se putea evalua corect, atât de către terapeut cât și de către pacient, rezultatele și etapele necesare atingerii obiectivului de frumusețe.

SOLUȚIA ANTICELULITĂ & DETOX

Pentru rezultate vizible si pe termen lung, doctorii în frumusețe Guinot Institut România propun tratamentele corporale profesionale, atât cu aparat, cât și manuale:

 TechniSPA® este o metodă de tratament cu tehnologie patentată Guinot, Dublă-Palpare Rulare, care oferă rezultate excepționale, grație utilizării simultane a trei tehnologii specifice: 

•             Dublă Dermo Lipo-Aspirație – un sistem patentat prin care, cu ajutorul unei singure mișcări tehnice, capul de masaj realizează două acțiuni cu efect de slăbire. În timpul mișcării, acesta creează un efect de aspirare asupra pielii, formând două pliuri cutanate. Astfel, eficiența tratamentului este dublată;

•             Dubla ionizare de slăbire sporește rezultatele tratamentului prin modul în care optimizează pătrunderea și difuzia în piele a ingredientelor din serul activ;

•             Efect termic de slăbit. Difuzia căldurii ajută la dizolvarea grăsimilor de la suprafața pielii și stimulează microcirculația cutanată, pentru a facilita drenajul limfatic și netezirea pielii.

Metoda de tratament cu dispozitivul TechniSPA® destochează depozitele de grăsime, atenuează celulita, subțiază rotunjimile și reconturează silueta. Acest tratament tratează toate zonele afectate de depozite de grasime și celulită.

Tratamentul se asociază cu patru sedinte Techi Minceur sau Techni Fermete, pentru eliminarea retentiei de apa, slabire localizata si detox.

Tratamentul Techni Minceur combate toate tipurile de celulită. În plus, activii din serul cu care sunt preimpregnate benzile au acțiune de tonifiere a vaselor, drenantă și circulatorie, grație compresiei fizice pe care bandajele o exercită asupra corpului.

Circulația sanguină și limfatică este puternic stimulată, ameliorând acel sentiment neplăcut de greutate. Completat de masajul signature, acest tratament ameliorează eficient celulita și slăbește eficient.

În completarea acestor tratamente, Guinot asociază produse avansate, care susțin procesul anticelulitic și de slăbire.

Produse complementare pentru acasă

Eficacitatea acestor tratamente este completată de produsele tratament pentru acasă.

Guinot a lansat un produs inteligent anticelulitic, care corectează celulita și are efect preventiv, datorită acțiunii drenante detoxifiante. Crema Guinot Slim Detox asociază ingrediente active tehnologice care au efect de anticelulită și slăbire, detoxifiere și drenaj, completate de masajul efectuat cu ajutorul aplicatorului cu bile incorporat.

Slim Detox are dublă acțiune: biologică și mecanică. Formula avansată diminuează volumul adipocitelor și, prin urmare, reduce rotunjimile nedorite. Totodată, susține drenajul limfatic și îmbunătățește starea de sănătate și condiția picioarelor. Aplicatorul cu bile permite un masaj care «sparge» celulita, intensifică circulația fluidelor și ajută la detoxifierea pielii și la eliminarea toxinelor.

Tehnologia Slim Detox:

Pentru efectul anticelulitic, Cellulysium, derivat din alge marine roșii, ajută la restabilirea echilibrului dintre lipogeneză și lipoliză, ducând la o reducere a volumului adipocitelor pentru un efect optim de slăbire.

Extractul din scoarța de mahon african stimulează sinteza colagenului XVIII, datorită conținutului său ridicat de polifenoli, ajutând la întărirea pielii și la estomparea depozitelor de celulită.

Pentru efectul drenant, extractul din ghimbir sălbatic ajută la îmbunătățirea circulației și promovează drenajul fluidelor pentru a reduce excesul de grăsime și pielea slăbită, resculptând silueta și îmbunătățind aspectul și confortul picioarelor.

Această cremă este recomandată persoanelor care au celulita în faza incipientă și are rol corector și, mai ales, preventiv, grație acțiunii drenante. 

Actiunea acestuia este susținută de efectul Capsulelelor Slim Logic, un supliment nutritiv pentru slăbit eficient și sigur, care ajuta la reducerea grăsimii și a retenției de apă.

Acțiunea de slăbire este asigurată de extractele de guarana și nuci kola, care contribuie la reglarea greutății și la arderea grăsimilor

Acțiunea de reducere a retenției de fluide este asigurată de extractul de hibiscus, care ajută la eliminarea toxinelor și a retenției de apă.

Tratamentul cu capsule Slim Logic este suficient pentru o lună. Se administrează două capsule pe zi, o capsulă în timpul micului dejun și o capsulă în timpul prânzului.

Produsul este dedicat exclusiv adulților. Nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Produsul completează tratamentul profesional și crema pentru acasă.

OFERTA SPECIALĂ ANTICELULITĂ & DETOX

Valabilă în perioada15 aprilie – 15 iunie la Guinot Institut

6 tratamente de slăbire SOIN TECHNISPA® MINCEUR ANTI-CELLULITE slăbire țintită + 4 Tratamente Techni Minceur sau Techni Fermete, plus 1 cutie de capsule pentru slăbit Slim Logic si 1 cremă tratament Slim Detox = 1990 lei (27 % reducere, de la 2726 lei)

SOLUȚIA ANTICELULITĂ & SLĂBIRE LOCALIZATĂ

Programul targetează celulita instalată, de grad 3 și 4, care necesită o abordare țintită. Se asociază un complex nutritiv de slăbit – Capsulele Slim Logic, două tipuri de creme serice anticelulitice, cu efect anticelulitic și slăbire, și tratamente profesionale anticelulitice și slăbire, nu doar cu aparat, ci și manuale.

Guinot Slim Logic este un tratament avansat, cu efect de slăbire și diminuare a retenției de apă. Practic, tratamentul Slim Logic reduce grăsimea – grație tehnicilor manuale de masaj și formulelor de produse cu cafeină, și reduce retenția de fluide – grație împachetărilor cu «efect de saună» și ingredientelor active detoxifiante.

Acest tratament este eficient pentru combaterea tuturor tipurilor de celulită, având beneficii multiple: diminuarea rotunjimilor nedorite, atenuarea aspectului de «coajă de portocală», pierderea centrimetrilor în plus

Acesta se asociază cu tratamentele cu tehnologia TechniSpa, înglobând astfel și partea de fermitate în program. SOIN TECHNISPA® THERMO-RELAX FERMETÉ este tratamentul care redă fermitatea și elasticitatea pielii, contribuind la resculptarea siluetei. 

Tratamentele TechniSPA® oferă rezultate excepționale, grație utilizării simultane a trei tehnologii specifice: 

1. Dermo-sculptură dublă :  Într-o singură etapă tehnică, capul de masaj se deplasează peste piele formând o pliere dublă a pielii care ajută la întărirea și tonifierea țesuturilor. 

2. Dublă ionizare : Tehnica dublă ionizare optimizează pătrunderea și difuzia ingredientelor de fermitate ACTIVE GEL SERUM în piele pentru a îmbunătăți rezultatele tratamentului. 

3. Efect termic :  Difuzarea constantă și continuă a căldurii pe corp permite pacientelor să se bucure de un moment de relaxare, deschizând în același timp porii pielii pentru o penetrare îmbunătățită a ingredientelor active de fermitate.

Produse pentru acasă

Capsulele Slim Logic se regasesc, de asemenea, in acest program, gratie efectului de slabire si drenant.

Ca produse tratament pentru acasa, acestea trebuie diferențiate în funcție de gradul de avansare al celulitei.

În cazul celulitei persistente, localizate, Guinot Creme Minceur Chrono este tratament intensiv de slăbire de 15 zile. Formula sa intensă acționează asupra depozitelor de celulită și stimulează arderea și eliminarea grăsimilor, datorită concentratului de slăbire.

Pentru efect anticelulită și slăbire pe zone mai mari, Guinot Creme Minceur Slim Logic este formula cea mai potrivită. Are acțiune dublă,  de ardere a grăsimilor și acțiune anti-retenție de apă, cu efecte intensificate prin descompunerea și eliminarea grăsimilor. Astfel, celulita este atenuată, iar aspectul de „coajă de portocală” este vizibil corectat. Silueta este subțiată și resculptată.

Oferta specială 15 aprilie – 15 iunie

Special în cadrul programului STOP CELULITA, SOLUȚIA ANTICELULITĂ & SLĂBIRE LOCALIZATA tratamentele componente si produsele complementare beneficiază de oferta specială: 

6 tratamente de slăbire SOIN TECHNISPA® MINCEUR ANTI-CELLULITE  + 4 Tratamente Slim Logic + 1 cutie de capsule pentru slăbit Slim Logic, 1 crema Minceur Chrono și 1 Cremă Slim Detox = 2667 lei (reducere de 33% de la 3981 lei)


Programele sunt disponibile în GUINOT INSTITUT, prezent în București pe Calea Dorobanților 116-122, unde, plecând de la un diagnostic precis, doctorii în frumusete Guinot Institut conturează, pentru fiecare pacient în parte, programul avansat de remodelare corporală, cu efecte pe termen lung. 

Guinot Institut Romania propune pacientilor un program de testare a beneficiilor tratamentului Techni Spa, o ședintă de 30 de minute, la pretul special de 99 lei

Despre INSTITUT GUINOT

În regim de franciză, GUINOT INSTITUT este prezent în București, pe Calea Dorobanților 116-122, și aduce, în premieră în țara noastră, experiența originală de beauty oferită de Doctorii în frumusețe Guinot. Aceștia le oferă pacienților un tur de descoperire a Institutului și a tehnologiilor Guinot, o consultație personalizată, un diagnostic exact și cu prescripție, precum și soluțiile de înfrumusețare Guinot adecvate: tratamentele faciale și corporale de ultimă generație, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din Institut, precum și servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică.

Doctorii în frumusețe Guinot, cu expertiză obținută în cadrul programelor de training realizate în Franța, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obținute rapid.

Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile și produsele de ultimă generație ale brandului, rezultatul studiilor amănunțite ale celor mai buni specialiști în industria de frumusețe din lume.

Franciza Guinot Institut

Guinot este considerat brandul de skincare profesional numărul 1 în lume, prezent în peste 17.000 de saloane din 70 de țări.

Există peste 350 de reprezentanțe Guinot Institut, în regim de franciză, cele mai multe aflându-se în Franța, Marea Britanie, Spania, Germania și Rusia.

Primul Institut Guinot din România este un Institut flagship. Modelul de business este deschis tuturor celor care își doresc să pună bazele unei afaceri profitabile în industria de frumusețe și chiar să facă upgrade pentru un salon deja existent.

Modelul de business Guinot, oferit de Top Line România (www.topline.ro) este testat internațional și aduce tot know-how-ul celebrului brand francez, cu rezultate spectaculoase de peste 30 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.