Fundația Mobexpert se implică pentru a ajuta copiii și tinerii aflați în grija SOS Satele Copiilor

Fundația Mobexpert se va implica, începând de anul acesta, în sprijinirea copiilor și tinerilor din programele  SOS Satele Copiilor România, cu sprijin financiar și logistic. Donația anuală acoperă costurile zilnice pentru una din casele SOS din București, precum și alte proiecte educaționale sau de timp liber, în beneficiul tuturor copiilor și tinerilor din programul SOS din capitală, oferindu-le experiențe memorabile, în funcție de pasiunile și visurile fiecăruia.

„Sunt mamă a doi copii și înțeleg importanța creșterii lor într-un mediu plin de iubire și susținere, atât morală, cât și financiară. Fiecare copil are un potențial propriu și merită șansa la o viață plină de afecțiune și siguranță. Am fost profund impresionată de poveștile tinerilor aflați în grija SOS Satele Copiilor și de cât de dedicată este echipa de acolo. Acest lucru a contribuit semnificativ la decizia mea de a mă implica în acest proiect. Dorim să le oferim acestor copii condiții optime pentru copilărie și adolescență, pregătindu-i pentru viață. În 2024, ne vom concentra pe casa 10 din cadrul SOS Satele Copiilor, unde trăiesc șase fete cu vârste între 12 și 16 ani. Fiecare are propriul vis la care vom contribui pentru a-l transforma în realitate”, declară Diana Șucu, Vice-președinte Fundația Mobexpert.

Donația anuală oferită de Fundația Mobexpert se va materializa în suport financiar pentru educație, facilități logistice și proiecte speciale care vor contribui la dezvoltarea și bunăstarea copiilor. Diana Șucu se va implica personal în următoarele luni în derularea unei serii de proiecte de care se vor bucura atât cele șase fete din casa 10, cât și toți copiii și tinerii de la SOS Satele Copiilor, programul București.

„Fiecare zâmbet al unui copil ascunde o lume de promisiuni și visuri și cred că avem datoria morală de a contribui la modelarea unui viitor mai bun pentru aceștia. Construim nu doar o societate mai empatică, ci și un fundament solid pentru evoluția umanității. Fiecare formă de implicare contează, fie că este vorba de donații materiale, proiecte sociale sau dedicarea timpului și expertizei noastre. Prin sprijinul acordat în perioada următoare, ne dorim să oferim acestor tineri șansa de a-și scrie propria poveste de succes. Este o investiție în viitorul nostru colectiv, unde fiecare copil să simtă că aparține și că are locul său într-o lume plină de iubire și solidaritate”, adaugă Diana Șucu, Vice-președinte Fundația Mobexpert.

“Suntem recunoscători și bucuroși pentru fiecare membru al Familiei SOS. Împreună, putem oferi copiilor modele bune de urmat în viață și toate premisele unei dezvoltări armonioase. Cu emoție, ne amintim prima vizită a doamnei Diana Șucu în casa SOS, care devine de anul acesta casă susținută de Fundația Mobexpert. Astfel, casa mamei Ana a câștigat un prieten care a înțeles că viitorul unui copil se creează prin implicarea pe termen lung, cu iubire, grijă și educație. Să avem un an plin de bucurii si sa facem mult bine pentru toți copiii și tinerii din toate programele noastre și nu numai!”,  declară Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România

Despre Fundația Mobexpert

Fundația Mobexpert, fondată în urmă cu 17 ani, se dedică, încă de la înființare, susținerii și îmbunătățirii calității vieții comunității, transformând principiile sale în acțiuni concrete. Prin implicare activă, fundația a reușit să influențeze pozitiv mai mult de 1.000 de proiecte diverse, acoperind domenii esențiale precum sănătate, educație, sport, cazuri sociale, cultură și mediu.

În toată această perioadă, Fundația Mobexpert a fost implicată în numeroase proiecte, precum asigurarea tratamentului pentru copiii bolnavi, sprijinirea unor așezăminte religioase și evenimente culturale, mobilarea caselor distruse de inundații, dotarea secțiilor de oncologie ale spitalelor, renovarea bazelor sportive pentru sportul de masă, susținerea personalului medical în lupta cu pandemia de coronavirus, donarea de produse pentru refugiații ucraineni care au fost nevoiți să își părăsească țara.

Din dorința ca rezultatele să fie cele dorite, Diana Șucu, Vice-președinte Fundația Mobexpert, se implică personal în fiecare proiect. De asemenea, pentru ca resursele să fie folosite exclusiv în proiectele asumate, echipa fundației își oferă serviciile pro bono.

 Despre SOS Satele Copiilor România

Cu o prezență de 30 de ani în România și peste 100.000 de beneficiari în toate programele derulate, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și îi susține și protejează pe cei care riscă să o piardă. Peste 500 de copii și tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial, peste 1.300 de familii vulnerabile au fost asistate, iar peste 4.500 de copii au fost sprijiniți să rămână alături de părinți. La nivel național, SOS Satele Copiilor România derulează programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunitățile de tineri, Asistență maternală), de întărire a familiei (Serviciile de Asistență Comunitară, Centrul de consiliere și sprijin pentru copii și părinți, Centrul de zi), educaționale (SOS Planet Afterschool), precum și o serie de proiecte pentru tinerii aflați în situații de risc, atât din sistemul de protecție, cât și din medii vulnerabile. Din 2022, SOS Satele Copiilor implementează și programe dedicate familiilor din Ucraina.

Mai multe detalii despre programele SOS Satele Copiilor România:
Website: www.sos-satelecopiilor.ro

Facebook: facebook.com/SOSSateleCopiilor

Instagram: @sos_satelecopiilor

Linkedin: linkedin.com/company/sos-satelecopiilor/mycompany/

Youtube: www.youtube.com/@SateleCopiilor

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.