FREYWILLE lanseaza Dreams – noua colectie à Hommage a Gustav Klimt

Piesele din această colecție sunt alegerea perfectă pentru cunoscătorii artei lui Gustav Klimt, o colecție plină de ornamente de vis pentru a-i însoți pe tot parcursul zilei.

Inspirația

O nuanță puternic strălucitoare de albastru lapis formează baza acestui design. Tușe de pensulă cu praf de aur pur scot în evidență formele spiralate, împletite și încadrează într-un mod delicat „insulele” de nuanțe violet. Zonele de verde jad ornate cu puncte strălucitoare fac referire la aranjamentul florilor din cadrul picturii. Acest email este o piesă de artă, atent manufacturată de către artiștii FREYWILLE în atelierul nostru din inima Vienei.

Colecția

Pictura de renume mondial „Fecioara” a lui Gustav Klimt, realizată în 1913 și expusă la Galeria Națională din Praga, reprezintă sursa de inspirație a celei mai noi colecții lansate de FREYWILLE. Numele colecției Hommage à Gustav Klimt – „Dreams” te invită la a păși pe tărâmuri onirice pline de culoare unde orice vis poate deveni realitate.

Design-ul

Cu dimensiunea sa impresionantă de 190 x 200cm, pictura prezintă un colaj de femei adormite în timp ce visează. Tabloul are o poziție specială în opera lui Klimt, întrucât descrie un aspect cheie al mișcarii de secesiune: interacțiunea dintre tineri, transcendență și mortalitate, celebrarea frumuseții și fenomenul existenței feminine. Realizată în ulei pe pânză de canvas, pictura este o piesă impresionantă de reprezentare a artei sale, strălucind în culori și forme vii hipnotizante.

Piesele din această colecție sunt alegerea perfectă pentru cunoscătorii artei lui Gustav Klimt, o colecție plină de ornamente de vis pentru a-i însoți pe tot parcursul zilei.

Străluciri de email

Reinterpretând detaliile impresionantului tablou, echipa de design FREYWILLE, a captat elemente esențiale ale operei de artă pentru a crea o nouă colecție, un omagiu de natură artistică închinat operei lui Klimt, plină de formă și culoare. Inspirată de spiralele existente pe țesătură, artiștii noștri au ales să le reprezinte proeminent pe suprafețele de email strălucitor, întărind ideea cum că spirala este un element de bază în opera lui Klimt. Culorile vibrante folosite atrag privirile și te cuceresc instant: o nuanță intensă de albastru lapis, tente de purpuriu și picături de roșu și verde aprins fac ca designul emailului să devină un omagiu rafinat inspirat de tablou original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.