Farmec extinde gama Gerovital Tratament Expert sub sloganul „Plin de viață. La fel ca tine”   

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, extinde gama de îngrijire a părului Gerovital Tratament Expert cu subgrupa de densificare, formată din Șamponul Densificare Multi-Peptide și Serul Densificare Multi-Peptide. Extinderea gamei este comunicată sub sloganul „Plin de viață. La fel ca tine”, printr-o campanie ce o are în prim-plan pe Anne Marie Bontea, cea mai tânără multiplă campioană națională la echitație, care se alătură brandului în calitate de ambasador.

Gerovital Tratament Expert este o gamă inovatoare, cu o tradiție de peste 15 ani, care a rămas în topul preferințelor consumatorilor datorită formulelor eficiente, dedicate problemelor specifice ale părului. Noile produse de densificare cu Multi-Peptide acționează dual: protejează atât structura firului de păr, cât și sănătatea scalpului, având ca rezultat îngroșarea firului de păr.

„Inovația face parte din angajamentul nostru față de consumatori, iar Gerovital Tratament Expert este una dintre gamele care a ținut pasul cu nevoile consumatorilor și a rămas în topul preferințelor acestora. În ultimii peptidele, cunoscute în special pentru efectele lor benefice asupra tenului, au început să fie tot mai utilizate și în produsele de îngrijire a părului, datorită capacității lor de hrănire a scalpului și îngroșare a firelor de păr existente. Am urmărit cu atenție nevoile consumatorilor și am observat că există o nevoie tot mai mare pentru produse de îndesire, întărire a părului, iar acest lucru ne-a determinat să dezvoltăm noile produse cu Multi-Peptide, menite să completeze rutina de îngrijire a părului”, a declarat Natalia Maria Jidavu, Manager de Produs.

 

Extensia gamei Gerovital Tratament Expert este comunicată sub egida performanței, a perseverenței și a încrederii în sine, caracteristici evidențiate în spotul de promovare a gamei de cea mai tânără campioană națională la echitație, Anne Marie Bontea.

Odată cu această lansare, Anne Marie devine cel mai nou ambasador al brandului Gerovital, împărtășind caracteristici care fac parte din ADN-ul brandului, reflexie a echilibrului dintre pasiune, dedicare și tenacitate în drumul către excelență. Performanțele sportive și recunoașterea de care aceasta se bucură în domeniul în care activează reiterează susținerea Farmec pentru performanță în toate formele sale și încrederea în valorile care depășesc granițele țării, fundamentul strategic pentru toate asocierile brandurilor din portofoliu.

„M-am îndrăgostit de echitație încă de la vârsta de doi ani, când m-am urcat prima dată pe un ponei. Cu timpul, am început să iau lecții, să particip la concursuri și să câștig primele premii. Cred că atunci când pasiunea se îmbină cu determinarea, niciun obstacol nu este imposibil de depășit. Sunt foarte mândră că brandul Gerovital a rezonat cu aceste valori, iar faptul că am devenit ambasadorul unei game apreciate pentru rezultatele excepționale reprezintă pentru mine o realizare importantă”, a declarat Anne Marie Bontea, ambasador Gerovital.

Produsele din gama Gerovital Tratament Expert sunt disponibile în magazinele Farmec și Gerovital, online, pe www.farmec.ro, în farmacii, magazine de proximitate și hypermarket-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.