Farmec celebrează sărbătorile primăverii cu oferte speciale

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, celebrează sărbătorile primăverii prin oferte promoționale și cadouri, disponibile atât în magazinele de brand, cât și în magazinul online, disponibile pana pe 15 martie.

Până la Dragobete, consumatorii vor beneficia de 30% reducere la cele mai iubite produse, disponibile în magazinele de brand fizice și în magazinul online www.farmec.ro. De asemenea, în perioada 25 februarie – 15 martie, va fi până la 30% reducere la produsele Gerovital Luxury. Gama Gerovital Luxury este prima gamă de lux din portofoliul brandului românesc și are la bază ultimele descoperiri din medicina avangardistă regenerativă, care utilizează ingrediente ultra-active, ce revitalizează proteinele tinereţii şi cresc longevitatea celulară, aducând o infuzie de tinereţe şi frumuseţe tenului.

Este o tradiție deja pentru Farmec ca în fiecare an, în perioada sărbătorilor primăverii, să venim cu oferte și beneficii speciale pentru clienții noștri. Obiectivul acestor campanii promoționale este de a răsplăti consumatorii noștri fideli, care achiziționează produsele Farmec și Gerovital fie pentru ei, fie pentru a le oferi cadou celor dragi.”, a declarat Alina Spânu, Manager Vânzări Online.

În perioada 26 februarie – 1 martie, clienții care comandă produse din magazinul online în valoare de minimum 79 lei primesc garantat un Mărțișor la alegere, constând în produse cosmetice și de îngrijire din gama Farmec: lac pentru unghii în diferite nuanțe, Cremă de mâini și unghii cu Argan, Apă Micelară cu orhidee sau Balsam Activ cu argan și keratină. Totodată, în perioada 6 – 8 martie, toate doamnele și domnișoarele care trec pragul magazinelor Farmec și Gerovital, dar și cele care comandă din magazinul online vor primi cadou un ruj Gerovital Beauty. Rujul va fi împachetat sub forma unei flori pentru a simboliza venirea primăverii.

Gerovital Beauty, gama completă de produse pentru fiecare etapă de machiaj, reprezintă cadoul perfect pentru un plus de culoare. Astfel, Farmec oferă promoții de 50% pentru Pudra Compactă nuanța Deschis, nuanța Mediu și nuanța Închis; Pudra Luminozitate; Fardul de obraz în nuanțele Piersică, Roz și Maro, precum și pentru Paletele fard de pleoape SMOKEY, ROSE și NUDE. Produsele selectate oferă un machiaj impecabil și de durată pentru un început de primăvară elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.