EXCLUSIV / Lili Sandu si cele 5 reguli care i-au schimbat viata!

Lili Sandu se numara printre putinele vedete care nu isi arata varsta. Vedeta are o silueta de invidiat, arata si se simte bine in pielea ei si asta si datorita schimbarilor pe care le-a facut in ultimii ani. In exclusivitate pentru Stildevedeta, Lili Sandu a dezvaluit cele 5 reguli de la care nu se abate.

  1. În primul rând micul meu dejun constă într-un smoothie, plin de nutrienți necesari pentru a-mi incepe ziua: spanac, coriandru sau pătrunjel, îngheț banana ca să aibă un gust mai consistent, câteodată mănânc fructe de sezon, semințe de chia pe care le las înainte în apă vreo 20-30 de minute, pentru că degeaba puneți semințe de chia fără să fi stat înainte în apă. Ele, în momentul în care stau în apă, au un fel de gel care conține omega 3, de care noi avem nevoie. Urmează partea cea mai frumoasă pentru că pun spirulină, ashwagandha. Sunt niște super alimente fără de care nu aș putea să rezist, mai ales acum la 38 de ani. Super alimentele sunt din medicina tradițională indiană.

2. Minim 8 ore de somn, fără asta nu aș putea să funcționez.

3. Nu mănânc zahăr alb și gluten, se mai întâmplă câteodată cand sunt la o petrecere, dar nu îmi fac un obicei din asta. Am exclus zahărul alb, l-am înlocuit cu zahăr de cocos, curmale.

4. Meditația face parte din acest ritual în fiecare zi.

5. Iubirea. Fără sărutul de seară și de dimineață și fără ’’te iubesc’’ nu cred că ar funcționa nimic de la 1 la 4. Garantez.  Am trecut prin asta.

De cativa ani, vedeta traieste o poveste de dragoste cu modelul Silviu Tolu, mai mic decat ea cu 12 ani. Recent ea a participat alaturi de iubitul ei la inaugurarea Endorphin Lab, un salon exclusivist din Capitala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.