ELYSEE lansează MINUNI de România – 8 Parfumuri exceptionale

ELYSEE lansează în premieră absolută un concept unic: MINUNI de România care vine să completeze linia RomanIA și care transpune pe note olfactive cele mai frumoase trăiri, simboluri și ințelesuri românești.

După doi ani de muncă susținută si de încercări nenumărate, acest proiect prinde viață și ajunge, în sfârșit, în sufletele iubitorilor de parfumuri de artă, de frumos. Iată câteva informații care arată anvengura proiectului:

➢ 146 de formule diferite au fost făcute pentru a selecta in final doar 8

➢ 42 de oameni din Grasse, Paris și România au lucrat constant la acest proiect

➢ 8 creații ale unor pictori români contemporani au fost achiziționate pentru a sta la baza imaginii produselor (lucrări de artă expuse acum în Elysee Gallery)

➢ 72 de tipuri diferite de sticle au fost studiate dintre care s-a ales doar una ➢ 208 variante de design au fost create pâna s-a ajuns la forma actuală

Citeste si: ROMAN si IA by Essence de Roumanie, doua parfumuri uimitoare despre tara natala

Ne mândrim cu faptul că, pentru prima oară, ingrediente românești precum Mâna Maicii Domnului, Regina Nopții, floarea de salcâm, lămâița sau răsina de brad au fost încorporate de maeștri parfumieri francezi în formulele parfumurilor. Vă invităm să descoperiți o simfonie de note, de trăiri și de simboluri în gama ce, cu atât de mult suflet, își trage numele din adevăratele MINUNI de România.

Linia „MINUNI de România” vine în completarea conceptului RomanIA și transpune pe note olfactive cele mai frumoase trăiri, simboluri, înțelesuri și subînțelesuri românești. Aproape sau departe de România, nu ai cum să rămâi indiferent la frumusețea eterică a unui NOR seducător, la profunzimea unui DOR mistuitor, la HORA în care te prinzi și din care nu mai vrei să ieși. Umbrele de AMURG te cheamă spre trăirea unui VIS românesc, autentic. Si când te trezești din vis, îți scalzi fața în ROUA proaspătă a dimineții si simți FIOR-ul unui nou început. Pe note de vată de zahăr și mere coapte, personajul emblematic al legendei românești DRACOOLA renunță la aura sumbră și ne șoptește din adâncul veacurilor: “History can be fun”!

FIOR

Te ademenește cu șoapte de iubire. Urme pe nisipul încins te îmbie să înfrunți răceala valurilor. Departe, o siluetă dansează pe ape ca o ispită din afara timpului. Atingerea unei mâini nevăzute te atrage spre fiorul unei noi aventuri pe care o prinzi în tine ca pe o rază de soare strivită între gene. FIORUL unui nou început!

Categorie olfactivă: Oriental lemnos

Note de vârf: frunze uscate de nuc, miere, zambila

Note de mijloc: trandafir, piele, nectar de regina nopții

Note de bază: rășină de pin și lemn ars de salcâm

PRET: 490LEI

NOR

Frumusețea se redefinește de la o clipă la alta. Conturul visat apare deodată și tresari. Elegant, suav, fin… Rămâi!, îți vine să strigi, dar silueta se destramă înainte să rostești orice sunet. Te întorci din nou în așteptare, în tăcere, în căutare. Închizi ochii să înțelegi unde a fugit… dar, când îi deschizi, el revine și te prinde într-un nou joc periculos al seducției. Ascunde-te în… zbor de NOR!

Categorie: Marin eteric

Note de vârf: note marine, floare de cireș si lămâiță

Note de mijloc: coacăze, trandafir, margarete și flori de iris

Note de bază: mușchi de stejar, rășină de pin și zahăr ars

PRET: 490LEI

DOR

Prea departe? Timpul a șters mirosul pașilor grăbiți spre un nou început. Închizi ochii și îți șoptește, te cheamă cu vorbe tandre, pentru că amintirea ta cea mai de preț este mereu acolo, în sufletul tău, pentru totdeauna. O sorbi, o simți, o trăiești, o seduci în fiece clipă, cu fiece respirație. Nu va exista uitare, pentru că porți în tine un dor nesfârșit.

Fiecare iubire își are … DORUL ei păzitor!

Categorie olfactivă: Aromatic condimentat

Note de vârf: gutuie, lămâiță și floare de salcâm

Note de mijloc: lavandă, alun și cimbru de Carpați

Note de bază: rășină de brad, mușchi de stejar și piele

PRET: 490LEI

AMURG

Văpăi de vânt și de aur topit cheamă mrejele nopții! Orizontul face pași înapoi, pregătit să se stingă în întuneric, odată cu oboseala zilei. Un pumn de jăratec pe cer aprinde un vârtej de dorință și speranță. Lacrima zilei se așază pe petale de regina nopții ce își varsă nectarul în sufletul care șoptește: “Nu pleca!” Ochii în AMURG… inima în iubire!

Categoria olfactivă: Lemnos ambrat

Note de vârf: piper roz, zambilă, nectar de Mana Maicii Domnului si miere de albine

Note de mijloc: regina nopții, crin și flori de tei

Note de bază: rășină încălzită de soare, vanilie

PRET: 490LEI

ROUA

Geana de aur a soarelui șterge încet umbra de pe munții neguroși. Mărgăritare de rouă scaldă boabele de zmeură și afine. Scrutezi depărtările, respiri adânc și tot ce îți dorești este să sorbi strălucirea acestei dimineți cu miros de libertate, de prospețime, de lumină.

ROUA de drum nou să-ți răcorească diminețile!

Categorie olfactivă: Oriental fructat

Note de vârf: afine, zmeură, garofiță sălbatică

Note de mijloc: coacăze, căpșuni și floare de măceș

Note de bază: vată de zahăr și afine

PRET: 490LEI

VIS

Îmbrățișare caldă, șoapte suave, miresme fierbinți. Lumina lunii îmbracă totul în praf de stele. Îi simți atingerea, îi simți răsuflarea, așteptarea a luat sfârșit. Sunteți înlănțuiți într-un joc al șoaptelor, un joc al seducției, al bucuriei regăsirii. Timpul stă și el în loc, ca să trăiască această clipă magică… clipa evadării.

Dar stai, VIS dulce, unde pleci?

Categoria olfactivă: Chypre floral

Note de vârf: piper roz, ghiocei, trandafir, rășină de brad

Note de mijloc: garofiță de mai, note de piele, violete

Note de bază: mușchi de stejar și note animalice

PRET: 490LEI

HORA

Frunzele toamnei dansează nebune, în vârtejuri de aur. Brațele care s-au căutat îndelung se împletesc în verigi ale bucuriei. Strugurii copți își desăvârșesc menirea striviți pe buzele învolburate într-un sărut mult așteptat. Umăr lângă umăr, într-un dans amețitor de frunze, fructe și simțăminte.

HORA iubirii… fără de început și fără de sfârșit!

Categoria olfactivă: Floral fructat

Note de vârf: struguri copți, coacăze, prune coapte și cremă de zahăr ars Note de mijloc: dalie albă, piersică, Mana Maicii Domnului si tuberoză

Note de baza: vanilie și miere sălbatică

PRET: 490LEI

DRACOOLA Câteodată ușa grea a istoriei strivește legenda și înăbușă frumusețea autenticității. Simboluri grave pecetluiesc, uneori, personaje emblematice. Dar o adiere de bună dispoziție poate remodela chiar și conceptele adânc înțelenite. Și atunci, cu zâmbet larg, spunem cu nonșalanță: “History can be fun!”

DRACOOLA… Uită, zâmbește, amintește-ți!

Categoria olfactivă: gurmand

Note de vârf: crăițe, zahăr, mere coapte și fructe de pădure

Note de mijloc: trandafir, bujor, piersică și nectar de mâna Maicii Domnului

Note de bază: mușchi de stejar și perle de rășină

PRET: 490LEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.