Elena Copăceanu pregătește o carte despre viața ei!

Pasionată de arhitectură, Elena Copăceanu s-a îndreptat către “sculptat” sprâncene și s-a transformat treptat în Regina Micropigmentării. Iar după weekend-ul ce tocmai a trecut, nimeni nu mai are niciun dubiu pentru că la evenimentul Masterpiece Conference pe care Elena Copăceanu l-a susținut două zile consecutiv la Athénéé Palace Hotel Bucharestîn prezența a aproximativ 200 de femei pasionate de beauty și tehnici de micropigmentare, Regina Micropigmentării a strălucit la propriu și și-a depășit limitele. A fost unul dintre cele mai reușite evenimente ale Elenei Copăceanu care s-a bucurat de un succes răsunător. Lucrează de 16 ani în domeniu și s-a perfecționat în timp, participând la numeroase masterclassuri atât în Mexic, America, Grecia, cât și în Spania și Italia.

 

“Masterpiece Conference a fost primul eveniment de acest fel pe care l-am făcut pentru că este la un alt nivel și de o altă amploare. Am avut numai feedback-uri wow. Am făcut și alte evenimente dar mai mici, organizate intern, cu fostele mele cursante, cursuri de specializare. De acum încolo ne dorim să organizăm o serie de mai multe evenimente cum a fost acesta”, ne-a mărturisit Elena Copăceanu care deja se gândește la următoarea conferință cu workshopuri originale.

Cum se diferențiază Elene Copăceanu prin tehnicile pe care le realizează în domeniul micropigmentarii de ceilalți specialiști?

“Pot spune că sunt o persoană autodidactă și am descoperit lucrurile intuitiv. Sunt un om recunoscător și pot să mulțumesc, atunci când e cazul dar nu am învățat foarte multe lucruri la aceste cursuri. Le-am descoperit prin propria experiență.

Cred cu toată tăria că eu mă diferențiez prin faptul că eu creez sprâncene în funcția de fizionomia oricărei persoane. Se creează, de obicei, multe sprâncene tipar, fără să se țină cont de proporțiile feței. Ar trebui să se creeze naturalețe, expresivitate, luminozitate, oriunde toată lumea creează șabloane. Sprâncenele ar trebui să te înfrumusețeze! Cel mai greu pe partea de dermopigmentare este desenul sprâncenelor. Să creezi forma potrivită! Tehnica în sine se mai poate învăța dar să dai formă, asta ține foarte mult de simțul estetic”, a povestit Regina Sprâncenelor, Elena Copăceanu.

Își dorește să scrie o carte despre viața ei

Experiența din viața de zi cu zi dar și cea trăită din punct de vedere profesional au făcut-o pe Regina Sprâncenelor, Elena Copăceanu, să își transpună ideile în scris și să se gândească serios să scoată chiar o carte despre ea.

“Am niște materiale pe care le-am scris pe partea profesională, pe vremea pandemiei. Îmi este foarte greu să scriu despre mine, sunt o persoană modestă, așa mă consider. Pot să vorbesc despre woman empowerment pentru că eu am plecat de jos și am ajuns la acest nivel. Nu am un exemplu de antreprenoriat în familie ca să zici că am urmat exemplul mamei, al mătușii. Eu sunt primul antreprenor din familia mea!”, spune Elena Copăceanu, căreia nu i-a fost întotdeauna ușor însă cu multă muncă, ambiție și perseverență a ajuns acum în top. Ceea ce urmează de acum încolo va fi recunoașterea ei profesională acumulată în ani de muncă și de cursuri de specialitate, dar transpusă prin multă pasiune și putere de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.