Divertiland Water Park aniversează 4 ani de când aduce valurile mai aproape!

Divertiland WaterPark a pregatit  zile pline de distracție și o aniversare pe cinste în acest weekend prelungit. Pe 14 si 15 august nu ratați cea mai tare distracție a verii. Concursuri, workshop-uri, muzică bună, Dj, paradă și nelipsita Spuma Party- deja binecunoscuta atracție a parcului.
Cea mai mare provocare va fi însă, Treasure Hunt- MAREA CAUTARE DE COMORI, organizată în incinta parcului. Toți cei prezenți în parc se vor distra pe cinste și, în plus, miza este una foarte tentanta, oricine vine zilele acestea la Divertiland, poate câștiga, la marea extragere de luni, 15 august, 4 INVITATII PE VIATA la Divertiland Water Park.

DIVERTILAND - 4 ani
Printre cele mai interesante ateliere creative, de care se vor bucura atât cei mari cât și cei mici, se numără: codițe împletite- stil hippie, atelier de moriști, ”petus inventus”(cum putem recicla o sticlă de plastic transformând-o într-un pește sau obiect decorativ).
În fiecare din cele două zile rămase, o paradă de dansatori talentați va face turul parcului și veți putea dansa și cânta alături de ei imnul Divertiland 2016.
Și pentru ca petrecerea să fie animată la maxim cu energie pozitivă, este nevoie de un MC. Pentru așa o aniversare a fost ales cel mai bun. Master of Ceremony, George Vintila(PRO FM), cea mai bună voce de radio va fi prezentă pe scena Divertiland Water Park de la piscina cu valuri.

Amplasat în zona Militari, Divertiland Water Park este cel mai mare parc de distracții în aer liber din București, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, prima piscină cu valuri din București, o piscină olimpică pentru adulți, cea mai mare plajă cu nisip din București, singurul lazy river din oraș, peste 850 de locuri de parcare, 11 restaurante, 5 baruri, pavilioane acoperite și zone speciale pentru copii. La toate acestea adăugându-se peste 40 de salvamari certificați și o întreagă echipa ce asigură securitatea clienților în parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *