Divertiland Playland organizeaza cel mai mare Targ de Martisor dedicat micilor antreprenori

Targul de Martisoare “Divertiland Fest” editia a III-a le da intalnire tuturor copiilor si parintilor la un eveniment tematic, prilejuit de apropierea primaverii si a zilei de 1 Martie. Cei mai ingeniosi artisti din peste 20 de scoli si gradinite vor propune vizitatorilor o gama variata de martisoare create chiar de ei in cadrul expozitiei caritabile ce se va desfasura pe 25 februarie, de la 10:00 la 18:00, la Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit pentru copii din Romania.

Evenimentul va gazdui spectacole de muzica si dansuri si ateliere de creatie si animatie, iar cei mici se vor putea bucura de numeroasele atractii din parc: partie de ski, Bungee Dome, castele gonflabile, derdelus, foosball, air hockey si biliard. In aceasta zi speciala, accesul pentru copii este de 35 de lei si 10 lei pentru cei cu dizabilitati. Parintii au intrarea libera.

Una dintre particularitatile cele mai importante ale targului va fi negocierea pretului martisoarelor intre copii si cumparatorii. Cauza este una nobila: un procent de 50% din incasarile realizate de expozanti vor fi donate catre Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism (A.I.P.A.). Divertiland Playland invita, asadar, institutiile scolare, copiii si parintii sa petreaca o zi intreaga vanzand sau cumparand martisoare in beneficiul copiilor cu dizabilitati.

Editia a III-a a Targului de Martisoare Divertiland Fest este organizata cu sprijinul Boribon – Jucarii si cadouri faine, care va oferi reduceri de 5% la standurile proprii pe toata durata evenimentului si care va dona 10% din incasari asociatiei A.I.P.A. pentru proiectele in folosul copiilor cu C.E.S.

Divertiland Playland reprezinta locatia perfecta pentru organizarea unor astfel de manifestari, prin adaptabilitatea spatiului, prin accesibilitatea locatiei si prin faptul ca vine cu o completare pe parte de distractie, prin intermediul atractiilor unice puse la dispozitia vizitatorilor. Astfel, pe langa expozitia de martisoare pentru cei dragi, vizitatorii pot petrece cateva ore de distractie in familie, testand noile noastre atractii si pot sa urmareasca un spectacol de cantece si dansuri oferite de copii. De asemenea, special pentru data de 25 februarie, pretul biletelor de acces, care includ si utilizarea tuturor atractiilor si echipamentelor specifice, este de 35 lei pentru copiii tipici si 10 lei pentru copiii cu dizabilitati, adultii beneficiind de intrare gratuita”, a declarat Antony Lourezos, General Manager, Divertiland.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.