Descoperă Costa Rica, cea mai recentă gamă în ediție limitată a Davidoff Café

Davidoff Café își extinde portofoliul de produse cu o gamă nouă, în ediție limitată – Comorile Naturii Costa Rica, un sortiment unic și superpremium. Gama Costa Rica este creată din boabe de cafea de origine 100% Arabica, care provin din cele mai bune regiuni ale Costa Ricăi. Acest sortiment surprinde prin note delicate de caramel și o textură extrem de fină și cremoasă, din care rezultă o cafea cu gust desăvârșit și echilibrat.

Davidoff Costa Rica este o gamă de cafea superpremium, certificată Rainforest Alliance și disponibilă în trei variante: cafea prăjită și măcinată 250g, cafea boabe 500g și cafea instant 100g. Această colecție în ediție limitată surprinde nu doar prin gust, ci și prin ambalajul premium, care se bucură de un design remarcabil și elegant.

Zino Davidoff, fondatorul brandului a fost pasionat de călătorie și de a descoperi mereu locuri noi, impresionante, motto-ul lui fiind: „Explorează și vei descoperi cele mai spectaculoase tărâmuri.”. Astfel, noua gamă în ediție limitată își propune să îi poarte pe toți iubitorii de cafea într-o călătorie către Costa Rica, atât prin aroma unică a cafelei, cât și prin ambalajul inedit al gamei.

Cafea superpremium de origine Costa Rica

Experții Davidoff au selecționat cu grijă boabe de cafea din cele mai bune regiuni ale Costa Ricăi, obținând o rețetă unică. Condițiile climatice au avut un rol esențial în ceea ce privește produsul final obținut, Costa Rica fiind recunoscută pentru zonele montane, vulcani și clima tropicală. Toate aceste elemente echilibrează perfect gustul remarcabil, bogat și surprinzător al noii game Davidoff Café, transformând momentul savurării cafelei într-un adevărat moment de răsfăț.

Un design special

Designul inedit al celor trei sortimente de cafea reușește să te transpusă în bogatul peisaj al Costa Ricăi, oferind o adevărată experiență de consum. Peisajele, flora și fauna Costa Ricăi sunt surprinse într-un mod elegant, abstract, prin diverse tehnici de embosare și prin colorit, transformând ambalajul cafelei într-un adevărat spectacol și un cadou perfect pentru perioada sărbătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.