De ce iubesc apa micelara Sensibio H2O de la Bioderma

Demachierea tenului este primul pas in rutina de ingrijire. O piele frumoasa este o piele curata. Prefer sa ii ofer tenului meu acel refreh de care are nevoie atat dimineata, cat si seara cu Sensibio H2O, cea mai iubita apa micelara Bioderma.

In general prefer solutiile micelare pentru curatarea tenului atat dimineata, pentru a avea o piele curata, fara reziduri dupa somn. Acelasi ritual il aplic si seara, indiferent daca am purtat sau nu machiaj peste zi.

Iar ajutorul meu de nadejde in aceste operatiuni este apa micelara Sensibio H2O Bioderma. Nici nu mai stiu de cati ani o folosesc constant, pentru ca imi place, ofera o curatare blanda, delicata, calmeaza tenul, indeparteaza atat machiajul, cat si impuritatile, iar pielea beneficiaza de confort. Pana la urma, alegerile pe care le facem se vad pe chip atunci cand ne uitam in oglinda. Si atunci cand tenul radiaza pur si simplu, parca incep ziua bine, parca imi sporeste increderea in mine si am senzatia ca pot muta muntii din loc. 🙂 Ei bine, acesta este efectul apei micelare Sensibio H2O de la Bioderma pentru tenul meu.

Imi aduc aminte ca mi-am cumparat prima oara aceasta apa micelara la recomandarea unei farmaciste si de atunci se numara printre produsele de ingrijire care au un loc rezervat in cornerul de beauty de acasa. 🙂

In aceasta perioada gasiti apa micelara in sticla aniversara, de 500 de ml, deci o cantitate generoasa, care marcheaza cei 25 de ani de cand ne este alaturi noua, femeilor.

Ce trebuie sa mai stiti despre apa micelara Sensibio H2O Bioderma:

De 25 de ani, Sensibio H2O a fost alaturi de femeile din toată lumea si le-a insotit alegerile.

25 de ani de atentie, admiratie si munca pentru toate tipurile de sensibilitate.

25 de ani de respect pentru piele.

Sensibio H2O este cel mai apreciat produs Bioderma si se afla intre favoritele medicilor dermatologi, farmacistilor, make-up artistilor si consumatorilor din toata lumea.

  • Curata in profunzime (machiajul rezistent, particule poluante, metale grele)
  • Protejeaza bariera cutanata
  • Calmeaza pielea sensibila si decongestioneaza tenul
  • Are o toleranta inegalabila

Astazi se vinde o solutie micelara Sensibio H2O la 1 secunda, in toata lumea; un nou record pentru Bioderma.

#SensibioH2O  #respectmychoices  #apamicelara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.