Dali Haute Parfumerie – tripla lansare la Elyseé

Dragii mei, va invit in universul parfumurilor Dali. Zilele trecute am participat la o tripla lansare de esente senzationale in magazinul Elyseé de pe Calea Victoriei. O seara excelenta, in care magia si aromele au lasat invitatii masca la propriu.

Invitati de seama, VIP-uri, clienti, bloggeri au luat parte la petrecerea exclusivista de lansare a noilor arome.

Am facut cunostinta cu colectiile parfumate in urma unor numere de magie si am avut ocazia sa testez esentele dedicate maestrului Dali. A fost un adevarat rasfat vizual si olfactiv pentru mine, intrucat parfumurile se numara printre slabiciunile mele.

Toata lumea si-a ales dintr-o urna un numar norocos si ca printr-o magie fiecare a primit o recompensa. Pe tavan tronau baloane colorate, fiecare personalizat cu un numar. Sarcina fiecarui invitat era sa isi gaseasca balonul, iar un clovn cocotat pe picioroange te tinea un pic in suspans dupa ce intepa balonul.

Pe langa ploaia colorata de confetti, in interior se gasea si un biletel. In functie de noroc, la final primeai un cadou surpriza sau intrai in competitia pentru adjudecarea unui parfum Dali.

Dupa ce v-am introdus in atmosfera de basm din universul Elyseé, va invit sa descoperiti si cele 3 colectii de parfumuri recent lansate. Eu le ador pe toate, insa gusturile nu se discuta , asa ca va puteti face o idee inainte sa ajungeti in magazin sa le testati sau sa le achizitionati.

Jewels Collection

Un artist extraordinar interpretat de un mare Maestru Parfumeur

Unind arta si lumea parfumeriei, colectia Jewels alcatuita din 5 parfumuri de exceptie este inspirata de bijuteriile create de Salvador Dali, reprezentand perfect geniul artistului .
Imprumutand cateva embleme din iconografia Marelui Maestru, precum ochiul, fluturele, pocalul, mana si ceasul, flacoanele exceptionale te transpun fara echivoc in universul suprarealist Dali.

Parfumurile incapsulate in aceste flacoane rare sunt create si intrepretate de marele maestru parfumier Alberto Morillas:

  • Regard Scintillant de Mille Beautés

  • Voyage Onirique du Papillon de Vie

  • Calice de la Séduction Eternelle

  •  Mélodie du Cygne de la Main
  •  Fluidité du Temps Imaginaire

Daligramme Collection

MESAJE SECRETE CATRE GALA

Gala si Salvador Dali au trait o iubire aparte, devenind unul dintre cele mai extravagante cupluri. Aceasta colectie de parfumuri rare este inspirata de Daligrams, un alfabet secret al celor doi indragostiti creat de catre Salvador Dali si dedicat Galei, simbolizand iubirea lor simbiotica. Imaginate si create de catre 4 talentate parfumiere : Mathilde Bijaoui, Amelie Burgeois, Alexandra Carlin, Veronique Nyberg – parfumurile sunt comparate cu cinci mesaje secrete din partea lui Dali catre Gala: Ma Muse, Ma Flamme, Ma Vie, Ma Reine, Ma Force.

Flacoanele rectangulare, decorate cu litere Daligrame, obiecte ale viselor si placerii, ascund esente divine, create doar din cele mai pretioase ingrediente.

Fabulous Collection

INVITATIA CATRE O CALATORIE DALINIANA

Salvador Dali a fost intotdeauna fascinat de Marea Mediterana, centrul de inspiratie al multora dintre picturile sale. India si Grecia antica reprezinta de asemenea surse de inspiratie pentru marele artist. Colectia Fabulous este o invitatie intr-o calatorie fascinanta printre senzatii olfactive si peisaje care iti taie respiratia: Marudhaï, Korynthia, Srinagar, Mandawa, Bukhara.

Cinci parfumuri imaginate de celebri parfumieri creatori, Michele Almairac si Raphael Haury, care au intepretat intr-un mod ingenios aceste zile de vis, captand esente care te vrajesc, in flacoane suprarealiste nascute din picturile lui Salvador Dali.

Colectiile pretioase, imaginate si inspirate din creatiile acestui artist inegalabil al istoriei artei moderne, Salvador Dali, se gasesc in exclusivitate in magazinele Elyseé: Elyseé Gallery Calea Victoriei, 39 Elyseé Marriott Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 ((incinta Hotel Marriott) elysee.eu.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.