Curly, un nou beauty salon şi o multitudine de posibilităţi

Se spune că frumuseţea stă în ochii privitorului. Doar că…vremurile în care poeţii îşi căutau muzele au cam apus. Astăzi suntem în era vitezei de procesare şi  de informare, astăzi avem timp de “văzut, plăcut” şi…cam atât. Iar “privitorul” cel mai greu de satisfăcut eşti chiar TU, în fiecare dimineaţă, când te priveşti în oglindă.

Adevărul este că fiecare femeie are periodic nevoie să-şi amintească că este frumoasă. Indiferent că eşti o business woman cu un program mereu încărcat şi imaginea impecabilă este un must-do sau chiar dacă eşti o susţinătoare a spiritului rebel, din când în când meriţi să te desprinzi de rutina sau tumultul cotidian şi să te laşi răsfăţată. I

Curly este mai mult decât un salon de frumuseţe, este locul în care tu ai să vii de câte ori vei vrea o pauză de la agitaţie şi o portiţă către relaxarea mult aşteptată. Pentru că e destul de dificil pentru o femeie să găsească totul într-un singur loc, cei de la Curly şi-au propus să ofere celor care le trec pragul o experienţă unică şi “o stare plină de roz”. Daca locuiti in cartierul Militari, nu ezitati sa ajungeti la Curly. Este un salon cochet, unde personalul este dragut si atent  la nevoile clientului. Folosesc produse profesionale, iar specialistii te ajuta sa iei cea mai buna alegere in privinta schimbarii de look. Eu am optat pentru o tunsoare in trepte, de care am fost multumita.

Frumuseţe, relaxare, prietenie.

La Curly te vei simţi că acasă. De fapt mai bine, pentru că aici eşti centrul atenţiei fără să depui niciun efort. Începând de la designul interior incredibil de feminin şi călduros şi până la atitudinea stiliştilor, ai să simţi că îţi place şi că vrei să fii acolo – încă din primul moment.

Mentalitatea echipei este una pro-activă, orientată înspre nevoile clienţilor şi înspre inovaţie, indiferent de provocare. Fie că întâlnesc cliente extrem de hotărâte care ştiu exact care este schimbarea pe care şi-o doresc, fie efectiv îşi doresc un nou look – dar au nevoie de consiliere şi recomandări în acest sens, toţi cei care trec pragul Curly vor avea un zâmbet pe buze la plecare.

Profesionalismul este o artă

Deschiderea salonului Curly este în sine un act curajos. În domeniul lor concurenţa este incredibilă, clientele îşi spun cuvântul de îndată ce un serviciu nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Pe scurt, nu este deloc uşor să te numeşti profesionist într-o industrie atât de alertă şi pretenţioasă precum cea a frumuseţii.

Tendinţele de frumuseţe se schimbă de la o zi la alta, moda evoluează în contraste interesate promovând când sofisticatul şi îndrăzneţul când naturalul şi delicateţea acestuia. În felul acesta doar profesioniştii cu adevărat pasionaţi de meseria lor reuşesc să facă performanţă. E nevoie de multă ambiţie pentru a fi veşnic cu un pas înaintea competiţiei, însă echipa Curly are acest atu în mânecă deja.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *