Cum a reușit Ela Crăciun să renunțe la obsesia pentru diete drastice

Ela Crăciun mărturisește că a încercat aproape toată viața fel și fel de diete în dorința de a slăbi, în special după cele două sarcini avute, în urma cărora s-a îngrășat câte 20 de kilograme. Vedeta TV spune că ajunsese ca subiectul curelor de slăbire să o obsedeze, mai ales că acestea nu dădeau rezultatele așteptate.

 Prezentă ca invitat al seminarului Love Your Body, inițiat de Irina Alionte, cea care a lansat și a adus în România noul concept Body Shape Transformation Center, Ela Crăciun le-a povestit celor 100 de invitate aflate în public prin ce încercări și dezamăgiri a trecut în ultimii 12 ani, de când este mamă, și cum a ajuns, în sfârșit, să înțeleagă de ce ai nevoie pentru a ajunge la un echilibru și la o siluetă dorită, fără să îți agresezi organismul.

 

„După prima sarcină am rămas cu 20 de kilograme în plus. Le-am dat atunci jos destul de rapid pentru că eram și foarte tânără. După a doua sarcină am rămas tot cu 20 de kilograme în plus, dar, de această dată, a fost îngrozitor de greu să revin în formă. Devenisem obsedată de diete, căutam ce apare nou pe piață, încercam cure de slăbire, însă nu aveam rezultatele despre care citeam. Sau slăbeam și puneam repede înapoi odată ce încetam dieta. De câteva luni am reușit să slăbesc puțin câte puțin și să îmi stabilizez greutatea setându-mă mental în această direcție. De la life coach-ul meu am învățat că atunci când înveți să îți iubești corpul, să îl apreciezi și să îl asculți cu atenție, se creează un echilibru și o energie specială. Am învățat să nu mă mai critic, să nu mă mai plâng, să îmi acord zilnic timp pentru tot ce mă bucură și să închei ziua în mod optimist, notând pe hârtie de ce anume m-am bucurat în acea zi. Mental, tot acest comportament m-a ajutat să trăiesc în armonie cu mine însămi. Pentru că nu m-am mai criticat și am ajuns să mă hrănesc cu gânduri frumoase și alimente sănătoase, greutatea mea a scăzut, gradual, de la lună la lună.  Pe frigiderul meu stau acum, în locul biletelor cu diete, bilete cu mesaje pozitive. Gândul meu se îndreaptă acum spre a aprecia toate lucrurile frumoase, mărunte sau mărețe, de zi cu zi”, a povestit Ela Crăciun în cadrul seminarului.

 

Seminarul Love Your Body a fost inițiat de Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center, și a tratat teoria conform căreia atunci când ajungi să îți iubești și să îți apreciezi propriul corp, procesul de slăbire și de a ajunge la forma fizică dorită devine mult mai ușor și mai eficient.

 Conform acestei teorii, atunci când înveți să ai o relație mai bună cu propriul corp și eliberezi emoțiile negative, vei reuși să ajungi să ai corpul suplu și tonifiat pe care ți-l dorești.

 La eveniment participanții au învățat:

 Cum să lucrezi cu energia ta feminină pentru a accesa noi nivele de încredere în sine și strălucire.

  • Formula pas cu pas pentru a rezolva problema mâncatului emoțional, a ciugulitului între mese și a poftelor de moment
  • Cum sa distingi între nevoile tale și ale celorlați și astfel să te onorezi – chiar dacă te-ai obișnuit să te neglijezi pe tine
  • Cum să îți cultivi o relație de apreciere și iubire față de tine însăți, astfel încât să te hrănesti cu gânduri frumoase și alimente sănătoase
  • De ce este important să ne ascultăm ‘ghidul interior’ – și care este ingredientul secret pentru a te accepta exact asa cum ești

 

Bodyshape Transformation Center singurul program care îmbină antrenamentele, nutriția și coaching-ul pentru dezvoltare personală. Este, de altfel, singurul centru de fitness din România care, într-un an de zile, a reușit să ajute bucureștenii să piarda peste 3000 kg, să scadă peste 20 000 cm din talie și de pe șolduri și, cel mai important, să își recâștige încrederea în ei (www.bodyshapetransformation.com).

 Cine este Irina Alionte

 Irina Alionte este o tânără antreprenoare de 29 de ani care, la puţin timp după terminarea studiilor în Marea Britanie, a fondat Bodyshape Transformation Centre – singurul centru de transformare corporală care garantează rezultatele.

Ideea sa atipică de a combină fitness-ul şi atmosfera de club s-a dovedit a fi o mişcare extraordinară, ce s-a extins în câteva universităţi din UK, astfel primind premiul pentru Best Business Growth și finanțare de la Guvernul Britanic.

 Din dorinţa de a aduce în România know how-ul britanic, la începutul anului 2015, Irina a pus bazele Bodyshape Transformation Centre în cartierul Aviației din Bucuresti – singurul centru de transformare corporală din România care care îmbină antrenamentele personalizate, nutriţia şi coachingul pentru dezvolarea personală.

 Echipa sa de experţi în transformare corporală a reuşit să topească peste 3,500 de kg de grăsime si 20,000 de centimetri din talie în doar câteva luni de la deschidere, ceea ce a atras şi mai mult atenţia presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.