Cryolipoliza Icepad: cea mai avansata terapie de slabit a momentului

Vrem sa slabim dar cu un minimum de efort. Desi pare o misiune imposibila, noile tehnologii de remodelare corporala transforma o dorinta intr-o terapie cu rezultate vizibile si rapide: cryolipoliza Icepad.

 FARA DIETE! ADEVARUL GOL-GOLUT!

A slabi prin metodele clasice a devenit mai dificil decat a fost vreodata, pentru ca stilul de viata modern pare sa devina o piedica. Sportul si dieta raman cele mai bune metode, dar timpul nu ne mai permite sa le includem in viata noastra intr-un mod potrivit, cat sa ne ofere rezultatele dorite. De aceea, cum viata se schimba, noi trebuie sa ne adaptam, si odata cu noi si solutiile la care apelam.

 Cryolipoliza prin sistemul Icepad Technology a devenit una dintre cele mai inteligente metode de slabire ale momentului si este disponibila la centrul Marine Contour- advanced esthetics & skin-care

 Ce o face atat de spectaculoasa? Rezultatele rapide, demonstrate, cu efect de durata.

De ce nu ar trebui sa o confunzi cu orice alta terapie de slabit? Pentru ca este realizata cu singurul sistem de cryolipoliza prin masaj cu vibratii patentat international, asa ca e singura terapie de acest gen. In plus, e singurul echipament cry-o ce poate remodela interiorul coapselor.

 

Cryolipoliza Icepad: remodelare corporala rapida si non-invaziva

Cryolipoliza sau cum sa tratezi la ”rece” depozitele adipoase

Cryolipoliza este o metoda terapeutica prin care se aplica “rece” pe zonele cu depozite adipoase. Este un tratament cu rezultate de lunga durata ce sparge in mod extrem de eficient si fara durere celulele grase. Aceste celule, denumite adipocite au un continut mare de grasimi saturate, care sunt foarte vulnerabile la rece. Cand se aplica rece asupra adipocitelor, acestea se descompun gradual si elibereaza lipide care sunt eliminate de organism intr-o perioada de 1-3 saptamani, reducandu-se astfel volumul zonei tratate.

Citeste si: STARDUST, tehnologia laser de epilare definitivă, lansată la Centrele Silhouette

De ce acest gen de cryolipoliza e mai avansat? Pentru ca adauga masajul cu vibratii, ceea ce inseamna dublarea efectului de lipoliza, imbunatatirea tonusului muscular, stimularea drenajului limfatic si inhibarea efectului de ”rece”, pentru un plus de confort. Mai mult, tratamentul se poate efectua pe mai multe zone simultan (4),rezultand un timp de aplicare redus, ceea ce conduce la REZULTATE SPECTACULOASE mai rapide si sedinte intr-o perioada mai scurtă de timp (1 sedinta la 15 zile).

Rezultatul: Un corp remodelat intr-un timp mai scurt si un program terapeutic mult mai confortabil.

Noul nivel de cryolipoliza elimina disconfortul

Pe langa avantajele vizibile, Cryolipoliza Icepad este cea mai avansata forma de terapie non-invaziva, ceea ce inseamna si o imbunatatire majora a formei de tratament. Lipoliza nu se efectueaza prin aspiratia zonei tratate (vacuum) ca la alte echipamente de cryolipoliza, de aceea a eliminat riscul arsurilor sau al deteriorarii tesutului. Mai mult, designul pad-urilor previne socurile termice, iar transmiterea de “rece” se face progresiv, pentru a proteja pielea de arsuri si  pentru a asigura o senzatie confortabila de-a lungul tratamentului.

Cryolipoliza Icepad este cea mai buna si mai rapida solutie pentru:

  • Adipozitati generale
  • Adipozitati localizate
  • Celulita in toate stadiile
  • Remodelare corporala

 Traieste modern, slabeste modern cu Cryolipoliza Icepad de la Marine Contour, noul tau secret pentru o silueta remodelata rapid.

Citeste si: Ingrijirea pielii in sezonul rece cu Le Petit Olivier®

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.