CND lanseaza colectia English Garden

CND vă invită să evadați într-o grădină de flori luxuriante, cu culori delicate, care evocă senzația de reînnoire, o senzatie pe care doar primăvara o poate oferi. Descoperiți English Garden, o colecție elegantă cu șase nuanțe versatile de pasteluri cool și neutre, nuante elegante.

Colectia English Garden se regaseste atat sub forma CND ™ VINYLUX ™ Long Wear Polish cat și CND ™ SHELLAC ™ Gel Polish. Colecția confera o paletă romantică, feminină, care amintește de o grădină englezeasca ascunsă, în plină floare dar în conformitate cu accentul și tonurile vestimentare ale acestui sezon. Nuanțele includ: Flowerbed Folly, un neutru modern, închis la culoare; Soft Peony, un roz cremos cald de bujor; Lady Lilly, un alb clasic, semi-pur de crin; Kiss From a Rose, un roz bogat; Carnation Bliss, un roz delicat, cu tonuri reci și Topic Magic, un verde pastelat, mentă.

Colectia “CND™ English Garden “se simte ca începutul primăverii într-o sticlă „, a declarat cofondatorul

CND™ și director de stil, Jan Arnold: „este o selecție delicioasa de pasteluri făcute pentru sezon, transportându-vă într-o superbă escapadă în grădină.”

Lasa-ti stilul sa infloreasca impreuna cu CND™ English Garden Collection.

Un răspuns la CND lanseaza colectia English Garden

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.